18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voetbalwedden handleiding

Handleiding: 3 stappen op weg naar succesvol online voetbalwedden

In deze voetbalwedden handleiding, laten we de drie belangrijkste stappen zien die nodig zijn om succesvol te worden in het online voetbalwedden. U kunt deze voetbalwedden handleiding gebruiken als leidraad, waarop u verder uw eigen, succesvolle voetbalweddenstrategie kunt uitbouwen!

Om succesvol online te kunnen voetbalwedden heeft u nodig…

  1. Een rekening bij een online bookmaker
  2. Budget om mee te spelen
  3. Een plan

Stap 1 – Een rekening bij een online bookmaker

Deze handleiding begint met de keuze voor een online bookmaker. U zult in ieder geval een rekening bij één online bookmaker moeten hebben om via internet te kunnen voetbalwedden. We raden u aan om er minstens drie te openen, en wel om deze drie redenen.

  • Iedere bookmaker is weer anders. Door meerdere accounts te openen ontdekt u sneller welke bookmaker u zelf het fijnst vindt in het gebruik.
  • Bookmakers bieden een welkomstbonus. Door meerdere rekeningen te openen, profiteert u van meer bonusgeld.
  • De noteringen of quotes bij een voetbalweddenschap kunnen tussen bookmakers onderling flink verschillen. Door wat geld neer te zetten bij verschillende online wedkantoren, kunt u altijd direct inspelen op de meest gunstige quotes.

Stap 2 – Budget om mee te spelen

Het klinkt logisch dat u geld nodig hebt om te kunnen voetbalwedden, maar toch hebben we in deze handleiding apart aandacht voor het budget. Veel mensen denken over dit aspect van online voetbalwedden namelijk niet zo heel lang na, en we willen u voor diezelfde fout behoeden.

Uw budget hangt in de eerste plaats af van uw eigen financiële positie (spreekt voor zich), en in de tweede plaats van hoeveel geld u per weddenschap in wilt zetten. Bent u iemand die het alleen spannend vindt als er tenminste 30 euro op een weddenschap staat, of voelt u zich juist comfortabel bij een inzet van 2 euro?

Als u dit voor uzelf heeft bepaald, kunt u een stortingsbedrag kiezen dat hier goed bij past. Het is fijn om een bedrag te storten waarmee u niet gelijk blut bent als u een paar keer een weddenschap verliest.

Zet u het liefste 5 euro per weddenschap in, dan zou 50 euro bijvoorbeeld een aardig stortingsbedrag kunnen zijn. U kunt dan door blijven spelen als u eventueel een paar keer pech hebt in het begin.

Belangrijk: Zorg dat uw budget voor voetbalwedden altijd bestaat uit geld dat u in principe kunt missen! U kunt weliswaar winnen, maar er is natuurlijk altijd een risico dat uw inzet verloren gaat.

Stap 3 – Een plan

Ten slotte is het belangrijk om een plan te hebben wanneer u aan de slag gaat met voetbalweddenschappen. Vraag uzelf bijvoorbeeld van tevoren af op welke competities u gaat inzetten, of zelfs op welke teams. Hierbij geldt: hoe meer kennis u van een sport, competitie of een team heeft, hoe meer kans u heeft dat u er succesvol op kunt voetbalwedden.

Het volume van weddenschappen is ook iets om over na te denken. Over het algemeen is het beter om meerdere kleine weddenschappen af te sluiten dan één grote. U spreidt op deze manier uw winstkansen, en verliezen zijn zo veel makkelijker op te vangen.

Bepaal ook op welke momenten u het beste kunt voetbalwedden. Het weekend is voor veel mensen favoriet omdat ze dan vrij zijn er er veel voetbalwedstrijden zijn. Maar ook doordeweeks zijn er tegenwoordig iedere avond wel voetbalwedstrijden, die u vaak ook live via de bookmaker kunt volgen.

Welk moment u ook kiest: zorg altijd dat u scherp bent wanneer u gaat voetbalwedden. Als u wat vermoeid bent, wordt het lastiger om de juiste beslissingen te maken.

Het nut van een plan en al deze vragen is vooral dat u de controle behoudt. Veel mensen gaan bij het online voetbalwedden nogal impulsief te werk, en zetten in op wat ze toevallig zien staan.

Of nog erger: op hun favoriete team, zonder objectief naar de verhoudingen te kijken. Hierbij laten ze zich vaak ook leiden door de emotie van dat moment.

Door te plannen en een strategie uit te rollen, gaat u gedisciplineerd op zoek naar de meest interessante voetbalweddenschappen, en zo kunt u uiteindelijk de beste resultaten boeken in het voetbalwedden!