18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voetbal- en sportwedden sites

Wat zijn voetbal- en sportwedden sites?

Wat zijn voetbal- en sportwedden sites precies? We leggen in dit artikel uit wat u precies op deze sites kunt doen. Mocht het u wat lijken, dan weet u na het lezen van dit artikel genoeg om zelf aan de slag te gaan met online voetbal- en sportwedden!

bet365
Recensie
Beste bookmaker
  • Internationaal
  • Ruim wedaanbod
  • Live streams
Tot wel €100 in wedkredieten

Wat is een voetbal- of sportwedden site?

Wanneer we het hebben over online voetbal- en sportwedden sites, dan bedoelen we de online versie van een bookmaker, of in het Nederlands een wedkantoor. Het gaat dus om een website waar u – op vrij eenvoudige wijze – vanuit huis (of waar u ook maar toegang heeft tot internet) kunt wedden op sport.

Online bookmakers zijn doorgaans zeer uitgebreide sites. U kunt er niet alleen op voetbal wedden, maar ook op een grote verzameling andere sporten van over de hele wereld.

De grote internationale bookmakers waarvan u de naam wel eens op deze site langs ziet komen, bieden ook heel veel sport uit Nederland en België aan.

Zo kunt u er bijvoorbeeld wedden op het Nederlandse voetbal uit de Eredivisie, of uit de Belgische Jupiler Pro League. Maar mocht u dat willen, dan kunt u ook inzetten op het basketbal van de NBA, paardenraces in Engeland, curling in Zweden en vrijwel alles daar tussenin.

Voor wie is sportwedden?

De meeste liefhebbers van sport hebben wel iets met sportwedden, ook al staan ze daar zelf lang niet altijd bij stil.

Heeft u bijvoorbeeld wel eens tijdens een voetbalwedstrijd tegen degene naast u op de bank een voorspelling gedaan over de winnaar? Of heeft u tijdens het WK voetbal wel eens meegedaan aan een ‘poule’ met vrienden? Is het antwoord ja, dan zou sportwedden zomaar iets voor u kunnen zijn.

De beste manier om erachter te komen of u sportwedden echt leuk vindt, is natuurlijk om het gewoon eens een keer te proberen. Verderop kunt u lezen hoe eenvoudig dit is, en dat het bovendien haast niets hoeft te kosten!

Hoe werkt het?

Voorspellingen doen via voetbal- en sportwedden sites is zeer eenvoudig. U opent een gratis rekening bij een bookmaker. Vervolgens stort u geld om mee te spelen. Dit kan handig en snel met bijvoorbeeld internetbankieren via iDeal, wat bovendien een laag minimum stortingsbedrag van 5 euro hanteert.

Met dat geld kunt u vervolgens inzetten op alle weddenschappen die worden aangeboden bij een bookmaker.

Waarom wedden op sport?

Wat beweegt iemand ertoe om via voetbal- en sportwedden sites in te zetten op sport? Er zijn uiteenlopende redenen voor, maar in onze ogen is de belangrijkste dat het kijken van sport er een stuk spannender door wordt. Het is een manier om uw kennis over sport te testen.

Haast iedereen vindt het leuk om dingen goed te voorspellen. Sportwedden leent zich hier bij uitstek voor, waardoor het een hoop plezier kan opleveren.

Sommige mensen zouden als eerste beweegreden voor voetbal- en sportwedden met het woord ‘geld’ op de proppen komen. Hier zijn twee kanten aan.

Ten eerste is het natuurlijk inderdaad leuk als u een mooie winst kunt maken met een juiste voorspelling. Het feit dat er geld op uw sportweddenschap staat is voor een deel ook nu net wat die leuke spanning teweegbrengt tijdens het kijken.

Maar aan de andere kant kan een te grote focus op het geld die leuke spanning juist doen omslaan in stressvolle momenten. Doe sportwedden dus vooral voor uw eigen plezier, en zie gewonnen geld als een aardige bonus.

Kost het veel geld om op sport te wedden?

Nee! Het mooie aan sportwedden is dat het letterlijk al voor enkele euro’s kan. Als u 5 of 10 euro stort, kunt al een hoop weddenschappen plaatsen. De truc is om altijd bedragen in te zetten waar u zich prettig bij voelt.

Zeker voor beginners raden wij aan om de eerste keer niet meer dan 1 of 2 tientjes te storten. Probeer het gewoon eens uit, en ontdek wat voor inzetbedrag het beste bij u past.

Vergeet ook niet dat u met goede weddenschappen een kleine storting kunt uitbouwen tot een mooi bedrag, dat u later weer van uw rekening kunt halen. Veel geld investeren is dus zeker niet nodig.