18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Op de Eredivisie wedden bij Unibet

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Verschillende manieren om bij Unibet op de Eredivisie te wedden

Er zijn bij bookmaker Unibet ontzettend veel manieren om op de Eredivisie te wedden. In dit artikel laten we zien welke weddenschappen voor de Nederlandse voetbalcompetitie er bij deze bookmaker allemaal beschikbaar zijn.

Maar eerst …

Voor alle soorten Eredivisie-weddenschappen die bij Unibet kunnen worden afgesloten heeft u om te beginnen een account nodig.

Dit is geheel gratis en bovendien zo gepiept. Zonder rekening kunt u wel alvast rondkijken, maar nog geen inzet plaatsen.

Overzicht Eredivisie-weddenschappen

Als u eenmaal een rekening heeft geopend, staat niets u meer in de weg om van start te gaan met het wedden op de Eredivisie. Wat voor soort weddenschappen zijn er zoal beschikbaar?

In het overzicht hieronder hebben we een aantal van de meest populaire Eredivisie-weddenschappen op een rij gezet!

1X2

Als u voor het eerst op de Eredivisie gaat wedden, dan is de meest voor de hand liggende optie de klassieke ‘1X2-weddenschap’. Wat houdt deze weddenschap precies in?

Eigenlijk is het heel simpel. Het gaat er in deze weddenschap om dat de winnaar correct voorspelt wordt. Denkt u dat de thuisspelende ploeg gaat winnen? Dan kiest u voor de 1. Heeft u meer vertrouwen in de uitspelende ploeg, dan hoort daar een keuze voor de 2 bij. Een derde en laatste optie is de X, die voor een gelijkspel staat. Zo kunt u dus alle drie de mogelijke uitslagen voorspellen middels een 1X2-weddenschap.

Over/Under

Een andere populaire manier om op de Eredivisie te wedden zijn de zogeheten ‘Overs’ en ‘Unders’, wat in het Nederlands ‘meer dan’ of ‘minder dan’ betekent.

Deze weddenschap wordt het meest gebruikt om in te zetten op het aantal doelpunten. Er wordt dan een aantal doelpunten opgegeven door Unibet, en u kunt bepalen of u denkt dat er minder of vaker dan dat aantal wordt gescoord.

Een voorbeeld is de ‘Over 2,5 doelpunten’. Dit betekent dat er 3 keer of meer gescoord gaat worden. Volgens dezelfde logica houdt de ‘Over 3,5’ in dat er minimaal 4 doelpunten vallen.

Bij de Under is het precies andersom. Zo betekent een ‘Under 3,5’ dat er 3 keer of minder gescoord gaat worden.

Naast doelpunten, kan een Over of Under ook worden gebruikt om te wedden op andere gebeurtenissen in een wedstrijd van de Eredivisie. Bijvoorbeeld het aantal corners of gele kaarten.

Dubbele kans

De dubbele kans of ‘Double Chance’ biedt een uitstekende gelegenheid om met een verlaagd risico te wedden.

Een dubbele kans-weddenschap is een variatie op de klassieke 1X2-weddenschap, met dit verschil dat u niet 1 maar 2 resultaten kunt selecteren. Zo betekent een Double Chance 1X dat u wint bij zowel een gelijkspel als winst voor de thuisploeg.

Hoewel de dubbele kans minder uitbetaalt dan de reguliere 1X2, is het een goede manier om het risico bij het wedden op de Eredivisie laag te houden. U wint immers in twee van de drie gevallen!

Bij Unibet zult u de Double Chance bij iedere wedstrijd uit de Eredivisie terug kunnen vinden.

Eredivisie-weddenschappen: altijd beschikbaar

De wedstrijden van de Eredivisie worden doorgaans van vrijdag tot en met zondag gespeeld, maar bij Unibet kunt u gedurende de hele week terecht voor weddenschappen op de hoogste voetbalafdeling van Nederland.

Direct na een speelronde zult u al kunnen inzetten op de wedstrijden van de week erna.

We raden u wel aan om voorzichtig met deze mogelijkheid om te springen. Het kan na een goed resultaat van een team verleidelijk zijn om direct op hun volgende wedstrijd in te zetten, maar er kan in de tussenliggende dagen nog een hoop gebeuren.

Zo kan de sterspeler op de training ineens geblesseerd raken, wat de winstkans van het team ernstig beïnvloedt! Wacht daarom het liefst even af tot de dag van de wedstrijd, waarop er al veel meer informatie beschikbaar is.

U zult ook merken dat er – naarmate de wedstrijden naderen – ook steeds meer andere Eredivisie-weddenschappen verschijnen, die we hier nog niet hebben genoemd. Zo kunt u bijvoorbeeld inzetten op welke spelers gaan scoren, of er nog iemand met rood van het veld zal worden gestuurd en nog heel veel meer.

De mogelijkheden voor het wedden op de Eredivisie zijn bij Unibet kortom zeer uitgebreid.