18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Online wedden met iDEAL

Hoe kun je online weddenschappen afsluiten met behulp van iDEAL?

Met behulp van iDEAL kunt u op zeer eenvoudige wijze geld op uw rekening bij een online bookmaker zetten. Het online wedden met behulp van iDEAL heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere betalingsmethoden zoals credit cards en e-wallets.

  • U kunt zeer lage bedragen storten. Het minimum voor een storting met iDEAL is meestal slechts 5 of 10 euro.
  • Het gestorte geld verschijnt direct op uw rekening, zodat u gelijk aan de slag kunt met sportwedden.
  • Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.
  • Betrouwbaar: u betaalt vanuit uw eigen internet bankieren-omgeving

iDEAL: snel en betrouwbaar

Toen online wedkantoren nog nieuw waren, was de credit card vaak de enige mogelijkheid om te betalen. Aangezien wij deze betalingsmethode in Nederland zelden gebruiken, was dit voor veel mensen vaak een belemmering om online te gaan wedden.

Met de introductie van iDEAL bij online bookmakers is dit probleem verleden tijd. U kunt een storting maken wanneer het u uitkomt, en uw geld is direct en zonder extra kosten beschikbaar om online mee te wedden.

Behalve snel, is iDEAL ook de meest betrouwbare betalingsmethode voor online wedden. Door iDEAL te selecteren als stortingsmethode bij een bookmaker, navigeert u naar uw eigen omgeving voor internetbankieren. Het werkt dus precies hetzelfde als wanneer u via internet de huur betaalt, of een product koopt in een betrouwbare webshop.

Al met al is iDEAL dus veruit de meest betrouwbare en handige stortingsmethode voor online wedden!

Bij welke bookmakers kunt u online wedden met iDEAL?

U kunt met iDEAL stortingen maken bij de meeste online bookmakers die wij op deze website noemen. Op het moment van schrijven bieden in ieder geval de volgende online wedkantoren de mogelijkheid om geld te storten met iDEAL.

Hoe zit het met geld opnemen?

Als uw online gaat wedden met behulp van iDEAL, is het raadzaam om ook vooruit te kijken. Want als u geld wint, wilt u dat op een gegeven moment natuurlijk ook makkelijk weer van uw rekening af kunnen halen.

Gelukkig geven goede bookmakers hier op voorhand duidelijke informatie over. Ze hebben allemaal een sectie over geld storten en geld opnemen. Hoewel wij hier alleen bookmakers noemen waar u makkelijk en kosteloos naar bijvoorbeeld uw bank kunt uitcashen, is het evengoed verstandig om altijd even deze gedeeltes op de website van een bookmaker door te lezen voordat u voor het eerst geld stort.

Zo weet u zeker zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Welkomstbonussen

Wist u dat u door online te storten met iDEAL bij de meeste bookmakers een fijne welkomstbonus kunt verdienen?

Dit is hoe het werkt:

  • U stort voor het eerst een bedrag met behulp van iDEAL (of een andere betalingsmethode).
  • Over deze betaling wordt een bonus berekend. De details verschillen per bookmaker. Meestal wordt u bedrag verdubbeld in de vorm van een bonus, die u vrij kunt spelen door te sportwedden (wat u toch al van plan was!).
  • Zodra u aan de voorwaarden voldoet, wordt het bonusbedrag automatisch op uw rekening gestort. Meestal gebeurt dit zelfs in kleine stapjes. Bijvoorbeeld: u speelt 10% van uw bonus vrij, en krijgt dat gedeelte alvast gestort. Zo kunt u direct van dit gratis geld profiteren.