18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Online wedden op de Eredivisie

Online wedden op de Eredivisie – De ins en de outs

De Eredivisie is de nummer 1 voetbalcompetitie in Nederland. Hierdoor is de Eredivisie een van de meest populaire competities waarop gewed wordt door Nederlanders.

bet365
Recensie
Beste bookmaker
  • Internationaal
  • Ruim wedaanbod
  • Live streams
Tot wel €100 in wedkredieten

De competitie telt achttien teams, waarvan de winnaar zich direct plaatst voor de Champions League, de nummer twee voorrondes voor de Champions League dient te spelen en de nummer laatst rechtstreeks dregadeert naar de Jupiler League (Eerste Divisie).

Door de aantrekkelijkheid van de Eredivisie bieden de meeste bookmakers verschillende online weddenschappen aan. Aanbevelenswaardige aanbieders zijn onder meer Unibet, Bwin, of William Hill.

Verder bestaat er ook nog de Nederlandse bookmaker Toto, waarop gewed kan worden op de Eredivisie. Deze bookmaker is ook sponsor van de Eredivisie.

Op dit moment staat bij elke van voorgenoemde bookmakers Ajax op de favorieten plaats gevolgd door PSV, FC Twente en Feyenoord. De odds per bookmaker zijn redelijk vergelijkbaar.

Er bestaan ongelooflijk veel mogelijkheden waarop gewed kan worden bij de Eredivisie. Zo kan er aan het begin van het jaar de kampioen en degradant worden voorspeld.

Verder kan er per wedstrijd worden gewed op de winnaar/verliezer, maar ook balbezit, het aantal gele kaarten en doelpuntenmakers. Uiteraard bieden de meeste online bookmakers ook live wedden op de Eredivisie aan, waardoor het kijkplezier en de spanning van de wedstrijden alleen maar toeneemt.