18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Online op voetbal en sport wedden in Nederland

Hoe kun je in Nederland online op voetbal en sport wedden?

Vanuit Nederland heeft u toegang tot een groot aantal online bookmakers waar u op voetbal en sport kunt wedden. In dit artikel helpen we u op weg met het online sportwedden door twee belangrijke vragen te beantwoorden:

  • Hoe kunt u bij een online bookmaker op voetbal en andere sport wedden?
  • Op basis van welke criteria kunt u het beste een bookmaker kiezen?
bet365
Recensie
Beste bookmaker
  • Internationaal
  • Ruim wedaanbod
  • Live streams
Tot wel €100 in wedkredieten

Online op voetbal en sport wedden in Nederland: hoe werkt het?

Vanuit Nederland via het internet een sportweddenschap plaatsen is zo gebeurd. Om te beginnen heeft u een rekening nodig bij een online bookmaker.

Vervolgens is het een kwestie van een weddenschap vinden die u interessant lijkt. U gebruikt hiervoor het navigatiemenu op de website van een online wedkantoor. Daarin kiest u allereerst de sport uit, en daarna de competitie en wedstrijd waarin u geïnteresseerd bent.

Het plaatsen van een weddenschap doet u door op een notering bij een weddenschap te klikken, en vervolgens een inzetbedrag in te vullen. Bevestig de weddenschap, en na de wedstrijd zal duidelijk worden of u heeft gewonnen!

De juiste bookmaker kiezen Zoals we al aangaven heeft u vanuit Nederland de keuze uit een groot aantal online bookmakers waar u op voetbal en andere sport kunt wedden.

Het kiezen kan door het ruime aanbod nogal eens lastig zijn, maar met behulp van deze criteria wordt het al snel een stuk makkelijker om die bookmaker te vinden die het beste bij u past.

Aanbod van weddenschappen

Zeer van belang is uiteraard welke weddenschappen een bookmaker precies aanbiedt.

Het gaat niet alleen om welke sporten er beschikbaar zijn, maar ook om het soort weddenschappen. Voor voetbal kunt u overal wel terecht, maar daarbuiten heeft iedere bookmaker zo zijn eigen specialiteiten.

Uw keuze op dit punt hangt erg af van welke sport u het leukst vindt, dus kijkt u vooral rond bij de verschillende in Nederland opererende bookmakers (zoals bijvoorbeeld diegenen die wij verderop in dit artikel noemen) om te zien voor welke sporten ze weddenschappen aanbieden.

De noteringen

U wilt natuurlijk zo goed mogelijk beloond worden voor uw weddenschappen, en daarom is het van belang dat u de bookmaker kiest met de beste noteringen. Dit wil echter nogal eens verschillen per wedstrijd.

De beste noteringen voor het wedden op voetbal en andere sporten kunt u dan ook vinden door een account te openen bij een aantal online bookmakers die Nederlandse spelers verwelkomen.

Zo kunt u altijd diegene eruit pikken met de beste noteringen.

Hoogte van de bonus

Een bonus bij sportwedden houdt in dat u een extra geldbeloning wordt aangeboden door de bookmaker als u op voetbal of andere sporten inzet.

Deze bonussen zijn er in vele verschillende maten en soorten, maar allemaal kunnen ze ervoor zorgen dat uw balans een mooie positieve impuls krijgt!

De meeste bookmakers geven u al direct bij uw eerste storting een bonus.

We helpen u te vergelijken

Om te bepalen waar u als Nederlander het beste online op voetbal en sport kunt wedden, hebben wij een handige tabel gemaakt waarin de sterke kanten van een groot aantal bookmakers naar voren komen.

Naast de hier al genoemde criteria zoals noteringen en de bonus, worden de bookmakers in die tabel ook vergeleken op basis van bijvoorbeeld hun website en support-afdeling.

Zo kunt u helemaal een goed overwogen keuze maken!

Tip: De beste manier om erachter te komen of een bookmaker bevalt is door er een rekening te openen. Dit kan altijd gratis, en neemt bovendien weinig tijd in beslag. We raden u dan ook aan om zeker bij een paar bookmakers een account te openen, en ze met uw eigen ogen te verkennen.