18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Online op voetbal en sport wedden in België

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Hoe kun je in België online op voetbal en andere sport wedden?

Online op voetbal en andere sport wedden kan in Belgïe bij verschillende bookmakers. Wij raden u aan om u te beperken tot die online bookmakers die een licentie hebben om binnen België online sportwedden aan te mogen bieden.

Door de strenge regels die aan deze bookmakers worden gesteld, bent u namelijk verzekerd van een veilige en betrouwbare speelomgeving!

De twee belangrijkste Belgische bookmakers met zo’n licentie zijn Bwin en Unibet. In dit artikel komt u meer te weten over hoe u bij deze bookmakers op voetbal en sport kunt wedden.

Voetbalwedden in België: alle competities

Als Belgisch sportwedder heeft u bij online bookmakers een ruime keuze uit voetbalweddenschappen. U kunt niet alleen inzetten op de Belgische Jupiler Pro League, maar ook op vooraanstaande internationale competities zoals La Liga, de Serie A en de Premier League.

Zowel Bwin als Unibet bieden voor iedere wedstrijd in deze en vele andere competities uiteenlopende weddenschappen aan. Zo kunt u simpelweg wedden op de winnaar, maar bijvoorbeeld ook op het aantal doelpunten, gele kaarten en welke speler als eerste zal scoren.

Wanneer u een kijkje neemt bij een bookmaker, zult u merken dat er voor al deze weddenschappen ook weer verschillende manieren zijn om in te zetten. Zo kunt u eindeloos variëren, en juist die weddenschappen selecteren die u het meest lucratief lijken.

Voetbal is bij nagenoeg alle online bookmakers de best vertegenwoordigde sport. U heeft de keuze uit duizenden verschillende weddenschappen per dag!

Wedden op andere sporten

Natuurlijk kunt u vanuit België via online bookmakers ook op vele andere sporten wedden.

Of het nu gaat om de Ronde van Vlaanderen, Wimbledon of (mocht dat uw interesse hebben) een wedstrijd uit de Noorse handbalcompetitie: de kans is groot dat u er online op in kunt zetten.

Het vinden van weddenschappen op specifieke sporten is vrij eenvoudig. De meeste online bookmakers verdelen hun website op in aparte secties per sport. Deze secties zijn vervolgens weer ingedeeld in specifieke competities en wedstrijden.

Zo kunt u altijd snel die weddenschap vinden waarnaar u op zoek bent.

Een weddenschap afsluiten

U heeft een mooie weddenschap gevonden, maar hoe kunt u deze vervolgens nou daadwerkelijk afsluiten?

Ook dit is een eenvoudige klus. Bij iedere weddenschap ziet u zogeheten ‘noteringen’ staan. Deze notering wordt vermenigvuldigd met uw inzet, en zo wordt bepaald wat u kunt winnen door te wedden.

Om een bet te plaatsen klikt u simpelweg op zo’n notering. Deze zal dan in een aparte betslip komen te staan.

Daar vult u het gewenste inzetbedrag in, waarna u de weddenschap kunt bevestigen.
Hiermee is het werk al gedaan! Als uw voorspelling uitkomt, zal dit winstbedrag automatisch op uw rekening worden bijgeschreven.

Meer kans om te winnen met een bonus

Om uw kans op winst te vergroten wanneer u in België online op voetbal en sport gaat wedden, kunt u gebruik maken een bonus.

Het krijgen van zo’n bonus is wederom erg eenvoudig. Bij Unibet wordt deze bijvoorbeeld verrekend over uw eerste storting. 

Let op: klik wel even aan dat u akkoord gaat met de bonusvoorwaarden (hier zijn verder geen risico’s of verplichtingen aan verbonden).

U ontvangt dan over uw eerste storting een 100% bonus met aan maximum van 50 euro.

Deze bonus speelt u vrij door via Unibet België op voetbal en andere sporten te wedden. In feite wordt u dus beloond voor iets wat u toch al wilde gaan doen!