18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe kun je mobiel op voetbal en sport wedden?

Uitleg over hoe je via je mobiel op voetbal en sport kunt wedden

Sportweddenschappen worden in toenemende mate afgesloten via smartphones en tablets. Mobiel wedden op voetbal en andere sporten heeft dan ook een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van het traditionele wedden via een laptop of pc:

  • U kunt vanaf de bank, in de trein of als u buiten de deur sport kijkt weddenschappen afsluiten. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Zo kunt u zelfs live inzetten op een voetbalwedstrijd die u in het stadion aan het kijken bent!
  • Dankzij mobiel wedden hoeft u niet telkens uw laptop op te starten als u een ingeving krijgt voor een goede sportweddenschap.
  • Mobiel wedden op voetbal en andere sporten kan ook op momenten waarop u druk bent met andere zaken, bijvoorbeeld even snel tussendoor tijdens een pauze op het werk. Zo hoeft u nooit een goede notering mis te lopen.

Bookmakers zijn zich terdege bewust van de tendens dat steeds meer weddenschappen worden afgesloten via een mobiele telefoon. Zij hebben er inmiddels dan ook stuk voor stuk voor gezorgd dat zij voldoen aan de groeiende vraag naar mobiele wedkantoren.

U kunt op twee verschillende manieren mobiel op voetbal en sport wedden:

  1. Door gebruik te maken van de mobiele website van een bookmaker. Als een bookmaker zo’n mobiele website heeft (en dat geldt voor nagenoeg alle bookmakers), verschijnt de mobiele site meestal automatisch wanneer u de website met een smartphone benadert.
  2. Door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde app van de bookmaker.

Mobiele site of app: wat is beter?

Als u via uw mobiel op voetbal en sport wilt wedden, kunt u dan beter gebruik maken van een mobiele website of een applicatie?

Dit hangt met name af van uw eigen voorkeuren. De ene persoon vindt het gebruik van apps maar omslachtig en kiest liever voor de lage instapdrempel van de mobiele website, terwijl een ander juist liever een apart stukje software op de telefoon zet dat daarna makkelijk kan worden benaderd.

Over het algemeen kan worden gesteld dat applicaties meer functionaliteiten hebben. Deze zijn daarnaast zo ontwikkeld dat ze op ieder formaat smartphone goed worden weergegeven.

U zult merken dat het design en de buttons anders zijn dan wat u van de reguliere site gewend bent. Het is dus met name een kwestie van uitproberen wat u beter bevalt.

In elk geval is het goed om u ervan bewust te zijn dat er altijd een alternatief is als u niet helemaal tevreden bent met de mobiele site.