18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Waaraan herkent u een goede bookmaker?

Wie is een “goede” bookmaker

Waaraan herkent u een goede bookmaker? Deze vraag houdt natuurlijk iedereen bezig die graag wil wedden maar niet bij een onbetrouwbare aanbieder terecht wil komen.

Er zijn natuurlijk een paar basisregels waaraan elke serieuze aanbieder moet voldoen. Allereerst is het natuurlijk vanzelfsprekend dat het geld van een klant veilig is en op elk moment aan de klant uitbetaald kan worden.

bet365
Recensie
Beste bookmaker
  • Internationaal
  • Ruim wedaanbod
  • Live streams
Tot wel €100 in wedkredieten

Verder is zoals bij elk ander bedrijf de bescherming van de privacy belangrijk. Alle persoonlijke gegevens moeten uiteraard veilig bewaard worden en mogen door niemand (met uitzondering van de medewerkers van de aanbieder) gezien kunnen worden.

De websites moeten dus op een veilige manier gecodeerd zijn. Het liefst staat er in de bovenste balk van de browser een URL die met https:// begint. Dat is een garantie voor een veilige verbinding.

Verder moet een bookmaker voldoende aandacht besteden aan de effectieve afweer van aanvallen door hackers.

Dat is weliswaar voor geen enkele gebruiker zichtbaar, maar bij grote bookmakers kunt u ervan uitgaan dat een dergelijk afweersysteem bestaat, al is het maar om zichzelf Uitbetalingen moeten binnen de kortste keren uitgevoerd worden en het geld moet zo snel mogelijk bij de klant aankomen. Een lange bewerkingstijd wijst erop dat u niet met een solvente en betrouwbare bookmaker te maken hebt.

Uitbetalingen via e-wallets, Moneybookers of Neteller bijvoorbeeld, mogen niet langer dan enkele uren duren. Verder zijn ook de vormgeving van de website en het aanbod van weddenschappen van groot belang.

Over het algemeen doet een onbetrouwbare of slechte aanbieder niet de moeite om een dure website te maken, talrijke weddenschappen op veel sporten aan te bieden en deze ook nog met heel wat extra weddenschappen aan te vullen.

U mag zich nooit laten misleiden door hoge stortingsbonussen of (eventueel te) hoge quotes. Deze kunnen u in verleiding brengen om hogere bedragen te storten alleen om de hogere bonussen te krijgen.

Als u bij een onbetrouwbare aanbieder terechtgekomen bent, kunt u al heel snel een hoog bedrag verliezen. Aangezien dergelijke bookmakers eigenlijk altijd in verre landen gevestigd zijn, hebt u in deze gevallen nauwelijks juridische mogelijkheden om het geld terug te krijgen.

U moet vooral voorzichtig zijn als ongewoon hoge stortingsbonussen aangeboden worden. Gezond verstand en het doelgericht verzamelen van informatie over bookmakers kunnen u heel wat leed besparen.

Informatie krijgt u in de eerste plaats op weddenschapsfora en communities. Hier krijgt u uit de eerste hand van andere users informatie over bijna alle bookmakers op de markt en vindt u heel wat concrete voorbeelden en zelfs uitbetalingstests.

Hierbij geven users precieze informatie over de duur van een uitbetaling via een bepaalde uitbetalingsmethode bij een bepaalde bookmaker. Dat helpt bij het inschatten van de kredietwaardigheid van een bookmaker.

Verder vindt u hier meestal heel snel informatie over eventuele problemen met bookmakers, over de klantenservice in het algemeen of over bijzondere acties van bookmakers. Ook hier geldt natuurlijk dat elke medaille een keerzijde heeft.

Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat u bijdragen vindt waarin een goede of zelfs uitstekende bookmaker eerder negatief voorgesteld wordt, omdat een specifiek geval niet zo goed afgelopen is. Het is ook mogelijk dat een user gewoon boos is en zich op die manier wil “wreken”.

Het is dus belangrijk dat u verschillende meningen leest. Enkel op die manier kunt u een bookmaker echt inschatten. Er bestaan zoals hierboven beschreven verschillende manier om informatie te verzamelen over een bookmaker. Aarzel niet om er gebruik van te maken. Ook algemene informatieve websites zoals online-betting.me.uk bieden een schat aan informatie en maken zeker geen reclame voor onbetrouwbare aanbieders.