18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bestaat er een goede strategie om te wedden?

Bestaat er een goede strategie om te wedden?

Wedstrategieën

Er bestaan een heleboel verschillende wedstrategieën voor sportweddenschappen. Het merendeel van deze strategieën werkt jammer genoeg alleen in de theorie.

In werkelijkheid is er meestal veel meer tijd nodig dan beweerd wordt om echt succesvol te zijn.

Bijzonder interessant zijn strategieën die te maken hebben met valuebets en gelijkspel. Voor professionele sportwedders met een groot budget zijn ook surebets een heel boeiend onderwerp.

Valuebets zijn weddenschappen waarbij uit uw eigen uitvoerige onderzoek (er bestaan een aantal goede websites die u hierbij kunnen helpen) een lagere quote blijkt dan de quote die door de bookmaker wordt aangeboden.

Tips op gelijkspel zijn vaak heel lucratief, omdat het wedden op gelijkspel bij sportweddenschappen eerder onpopulair is en door de bookmakers daarom vaak met een betere quote beloond wordt.

Op die manier kunnen de bookmakers toch hun uitbetalingsquotesleutel bereiken en de quotes voor overwinning en nederlaag lager houden.

Toch is ook bij tips op gelijkspel een uitvoerig onderzoek nodig om duurzaam succes te hebben.

Surebets zijn weddenschappen waarbij u quasi alleen maar winst kunt maken.

Hierbij worden quotes van afzonderlijke sportgebeurtenissen bij verschillende bookmakers met elkaar vergeleken.

Men hoopt een weddenschap te vinden waarmee een kleine winst zou kunnen worden geboekt door op alle mogelijke wedresultaten bij verschillende bookmakers te wedden.

Het nadeel van deze op het eerste gezicht zekere methode is dat u tegen een heel hoge inzet moet spelen, omdat de winst meestal onder 1% van de inzet ligt.

Bovendien kunnen niet alle weddenschappen op de verschillende wedresultaten op exact hetzelfde tijdstip worden geplaatst.

Het is mogelijk dat op het laatste moment bij een van de gekozen aanbieders de quote nog gewijzigd wordt.

Daarom is deze bijzonder tijdrovende wedstrategie alleen iets voor ervaren liefhebbers van weddenschappen die over het nodige geld beschikken om via surebets winsten binnen te rijven die de moeite waard zijn.

Een mooi overzicht van goede strategieën voor het wedden op sport en meer informatie over de hier genoemde strategieën vindt u bij Online-Betting.me.uk onder het menupunt “Betting Strategies”.