18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmakers in Nederland

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Een overzicht van de beste bookmakers die in Nederland actief zijn

Bent u op zoek naar de beste bookmakers van Nederland? Op deze pagina zetten we de beste bookmakers op een rij die actief zijn in ons land.

We doen dit als volgt: de top drie lichten we er in het bijzonder uit, en daarna geven we nog wat ‘snelle tips’.

Voor alle genoemde bookmakers verwijzen we ook naar aparte pagina’s op deze website, waarop u telkens meer informatie over de bookmaker in kwestie kunt vinden.

Wat bedoelen we met ‘Nederlandse bookmakers’?

Op deze pagina hebben we het soms over ‘Nederlandse bookmakers’, maar dit is technisch gezien niet helemaal juist. De meesten zijn namelijk gevestigd in het buitenland.

Wat we bedoelen, is dat deze online wedkantoren spelers uit Nederland accepteren.

In zekere zin zijn het dus wel gewoon ‘Nederlandse bookmakers’, maar nu weet u tenminste hoe het precies in elkaar steekt!

Unibet

Vraag een Nederlander om een online wedkantoor te noemen, en de kans is groot dat hij of zij als eerste met de naam ‘Unibet‘ komt. Dit is niet zo verwonderlijk.

Unibet is immers al jaren actief op de Nederlandse markt, en is om verschillende redenen erg populair in ons land.

Misschien wel de belangrijkste reden is de toegankelijkheid. Beginnen met wedden is dankzij het intuïtieve design net zo eenvoudig als uw veters strikken.

Daarnaast maakt Unibet online wedden ook echt leuk. U kijkt er gratis naar live sportwedstrijden, en geen enkele andere Nederlandse bookmaker is zo creatief in het verzinnen van nieuwe soorten bets.

Een rekening openen bij Unibet levert bovendien een 50 euro welkomstbonus op.

Met een keuze voor deze bookmaker kunt u kortom niet mis gokken!

Betsson

Een belangrijk pluspunt van onze tweede bookmaker Betsson is de enorm fijne software.

In principe is deze vrij ‘kaal’, maar hier staat een ongeëvenaarde reactiesnelheid tegenover.

Binnen luttele seconden bent u bij de weddenschap die u zoekt, en nog een tel later heeft u hem al afgesloten.

Dat is zeer prettig in de wereld van sportwedden, waarin snel handelen vaak vereist is.

Ook sterk is de helderheid van de bets. Waar andere bookmakers nogal eens omslachtige omschrijvingen geven van bijvoorbeeld handicapbets of Overs/Unders, spreekt men bij Betsson in ‘gewone mensentaal’, wat de site extra geschikt maakt voor spelers die nog aan het leren zijn.

Het totaalaanbod van bets is niet het allergrootste wat u online zult kunnen vinden, maar voor de weddenschappen die er wel zijn (nog steeds een heleboel!) kunt u doorgaans rekenen op zeer gunstige odds.

Alleen dit laatste punt al maakt Betsson één van de beste bookmakers van Nederland.

Een bonus krijgt u ook: € 25 om te beginnen, plus gratis bets ter waarde van € 25 op voetbalwedstrijden.

William Hill

De bekende bookmaker William Hill werd al in 1934 opgericht in Engeland, en is via internet inmiddels ook al een hele tijd actief in Nederland.

Je zou denken dat ze dan iets weten over sportwedden, en dat klopt ook zeker.

Vanwege de Britse roots is de ruime aandacht voor voetbal bij William Hill niet zo verwonderlijk.

Het vinden van uw favoriete voetbalbets kan op verschillende manieren. Er is bij William Hill namelijk erg goed nagedacht over de navigiatie.

Naast de traditionele zoekmethodes kunt u bijvoorbeeld alfabetisch naar een team zoeken, en het is heel makkelijk om voor bepaalde data of competities een overzicht van wedstrijden op te roepen.

Ook buiten voetbal om is het aanbod gigantisch. Werkelijk iedere sport is beschikbaar, waarbij ook bijzonder veel aandacht is voor de ‘klassieke wedsporten’ zoals paarden- en hondenraces.

U kunt hier ook zeer uitgebreid inzetten op TV-programma’s, politiek en andere non-sportbets.

Daarnaast moeten we zeker de uitstekende klantenservice noemen, die zeer snel is en bijna altijd paraat staat. En laten we ook de € 25 welkomstbonus niet vergeten!

Snelle tips

Dat waren onze drie belangrijkste aanbevelingen, maar er is nog veel meer goeds in de wereld van Nederlandse bookmakers. Volg zeker ook eens de links hieronder om meer te weten komen over de genoemde bookmakers, want ze hebben allemaal wel iets unieks te bieden!