18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

888Sport – Sportweddenschappen in Nederland

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Wat maakt de online bookmaker 888Sport zo populair?

888Sport accepteert niet langer klanten uit Nederland. U kunt deze bookmaker niet bereiken via deze pagina.

888Sport is een bookmaker die u op de een of andere manier waarschijnlijk altijd wel ergens tegenkomt. U realiseert uzelf vaak pas hoe goed hun service is, wanneer u een beetje tijd investeert om hun website te bezoeken en ontdekken. De quotes die ze aanbieden zijn bovengemiddeld en in het algemeen krijgt u gegarandeerd ‘good value for money’ bij 888Sport.

Neem de tijd en ontdek wat 888Sport te bieden heeft als sportweddenschap liefhebber.

Aanbod weddenschappen

888Sport heeft een ruime keuze aan weddenschappen. Van American Football tot UK racing, 888Sport heeft het allemaal. Uiteraard staat ook bij 888Sport voetbal centraal. Verder biedt 888Sport ook een ruim aanbod aan
paardenrennen.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Klantenservice / support

888Sport biedt een zeer uitgebreide lijst met FAQ’s. Verder is de klantenservice van 888Sport tussen 9 uur en 21 uur telefonisch bereikbaar. Helaas is het niet mogelijk om telefonisch Nederlandse support te krijgen. Een andere mogelijkheid om in contact te komen met de klantenservice van 888Sport is via het contactformulier op hun website.

Contact met de klantenservice via:

  • Telefoon: 0800/023 2189
  • Het contactformulier in het 888Sport Help Centre

Beoordeling: 8 (uit 10)

888Sport in Nederland en België

Er bestaat momenteel nog geen Nederlandse versie van de website. Het is wel gewoon mogelijk om als Nederlander of Belg gebruik te maken van de diensten
van 888Sport.

Ontwerp van de website, veiligheid, varia

De website van 888Sport heeft een mooi en sterk oranje, zwart en grijs design. Verder worden alle sporten overzichtelijk weergegeven in het keuzemenu links. Naast het ruime aanbod van sportweddenschappen zijn er bij 888Sport ook een online casino, pokerruimte en verschillende andere spellen terug te vinden.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Stortingsmogelijkheden / uitbetaling

Bij 888Sport staan de volgende betalingsmogelijkheden ter beschikking: Credit card (Visa, Master, Eurocard, Delta, Diners Club), bankoverschrijving, Neteller, Moneybookers, Paysafecard, Giropay en ukash.

Voor stortingen worden geen kosten aangerekend. De minimumstorting bedraagt 10 €

Uitbetalingen gaan bij 888Sport via bankoverschrijving, credit card (Visa, Visa Electrion) of via Moneybookers.

Live wedden / live streams / livescore

Het aanbod aan live-weddenschappen bij 888Sport is erg goed. Tijdens live events is er veel informatie terug te vinden op de website. Verder is het live-wedden gedeelte van 888Sport erg overzichtelijk en goed georganiseerd. Bij meerdere events tegelijkertijd kan er makkelijk worden geswitched tussen verschillende sporten zodat meerdere events tegelijkertijd kunnen worden gevolgd.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Quotes

De quotes die worden aangeboden door 888Sport zijn verrassend goed! Uit ons onderzoek blijkt dat 888Sport vaak de beste quotes heeft als het gaat om voetbal. Dus zeker indien u een fan bent van weddenschappen op voetbal is 888Sport zeker aan te raden. Echter doet 888Sport het bij alle sporten goed met betrekking tot de quotes die het aanbiedt.

Beoordeling: 9 (uit 10)

Totale beoordeling van 888Sport

In zijn geheel krijgt 888Sport een prima beoordeling. Zo is bijvoorbeeld het design en de werking van de website erg goed. Echter zijn er veel pagina’s die openen in nieuwe vensters, waardoor het af en toe redelijk onoverzichtelijk is. De goede quotes die worden aangeboden door 888Sport wegen hier echter sterk tegenop. In het algemeen is 888Sport zeker een van de bookmakers die aan kan worden bevolen.

Totale beoordeling: 8 (uit 10)

(online-wedden-bookmakers.nl)