Wedstrijd: Young Boys – Feyenoord, Europa League
Aanvang: Donderdag 24 oktober 2019, 18.55 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.80

Het is erg spannend in groep G van de Europa League, oftewel de poule waarin Feyenoord aan de leiding gaat. De Rotterdammers spelen donderdag de uitwedstrijd tegen de nummer twee uit de groep, Young Boys. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Young Boys – Feyenoord.

Erg constant

Young Boys gaat de strijd aan met Basel in de Zwitserse competitie, want deze twee clubs hebben al een redelijk gat geslagen met de concurrentie. De tegenstander van Feyenoord staat momenteel tweede, één punt achter Basel, maar is na elf wedstrijden nog altijd ongeslagen in die competitie. De Rotterdammers kunnen hun borst dus nat gaan maken, want Young Boys is moeilijk te verslaan. Dit is ook te zien aan de quotes. Een overwinning van de Zwitserse club heeft namelijk een quote van 1.91, terwijl een zege van Feyenoord een quotering van 3.40 oplevert.
Dit wordt de derde groepswedstrijd en tot nu toe speelde Young Boys tegen FC Porto en Rangers. Tegen de Portugese club verloor het met 2-1, maar tegen de Schotten won het thuis met 2-1. Christian Fassnacht was de held in die wedstrijd door zijn club in de 93e minuut de winst te bezorgen.

Eerste in de groep

Momenteel staat Feyenoord eerste in groep G van de Europa League, maar het heeft ook evenveel punten als de nummer vier. Alle clubs in de poule hebben namelijk drie punten en het kan daardoor nog alle kanten op. De wedstrijd tegen Young Boys is dus erg belangrijk, want bij een overwinning slaat het een gat van drie punten met de tegenstander van donderdag.
De Rotterdammers presteren erg wisselvallig de laatste tijd en hierdoor is het lastig om te zeggen hoe ze aan de aftrap zullen verschijnen. Zo won Feyenoord zo’n drie weken geleden met 2-0 van Porto, maar verloor het een paar dagen later met 4-2 van Fortuna Sittard. In het afgelopen weekend lukte het Feyenoord weer niet om drie punten te pakken. Tegen Heracles kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel, dus de vorm van de club uit Rotterdam is wel eens beter geweest.

Geen fijne herinnering

Een jaar geleden speelde Feyenoord nog een uitwedstrijd tegen Young Boys, toen vriendschappelijk. Dit duel ging erg gelijk op, maar dit was niet te zien aan de eindstand, want uiteindelijk verloren de Rotterdammers met 3-0. Dit hoeft natuurlijk niet heel veel te zeggen over de wedstrijd van donderdag. Het gaat dit keer echt ergens om en de uitslag was destijds erg geflatteerd.

Young Boys – Feyenoord tip

Young Boys is een lastigere tegenstander dan dat veel mensen in eerste instantie denken. Het is nog ongeslagen in de Zwitserse competitie, maar deze competitie kunnen we wel zwakker schatten dan de Eredivisie. Feyenoord is wisselvallig, maar houdt in de Europa League wel goed stand en moet alles op alles zetten om dit duel niet te verliezen. De tip bij deze wedstrijd is dat het eindigt in een gelijkspel. Deze voorspelling van Young Boys – Feyenoord heeft een quote van 3.80.

Young Boys – Feyenoord Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Young Boys: 1.91
Gelijkspel: 3.80
Winst Feyenoord: 3.40