18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wolverhampton Wanderers – Manchester United wedden, tips en quotes 16 maart 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: Wolverhampton Wanderers – Manchester United, FA Cup
Aanvang: zaterdag 16 maart 2019, 20.55 uur
Beste wedtip: meer dan 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.00

Manchester United maakt dit seizoen nog kans op twee prijzen. De Red Devils staan in de kwartfinale van zowel de FA Cup als de Champions League. In de FA Cup wacht Wolverhampton Wanderers, dat dit seizoen goed voor de dag komt tegen top 6-clubs.

De magische hand van Solskjaer

Het heeft 17 duels geduurd voordat de ongeslagen status van Ole Gunnar Solskjaer in Engeland ten einde kwam. Arsenal was afgelopen zondag (10 maart) met 2-0 te sterk voor de Mancunians.

Sinds de Noor het stokje half december van José Mourinho overnam is het alleen maar crescendo gegaan. Pas in de 12e wedstrijd onder leiding van Solskjaer leed United zijn eerste nederlaag, thuis tegen PSG. Die 0-2 nederlaag werd echter gerepareerd in de return.

De Red Devils wonnen met 1-3 in Parijs en haalden zo voor het eerst sinds 2014 weer de kwartfinale van de Champions League. Romelu Lukaku was met 2 goals tegen Paris Saint-Germain goed op schot. Hij scoorde in 3 van zijn laatste 4 duels, in totaal 6 keer. Lucratieve weddenschappen bij Wolverhampton Wanderers – Manchester United zijn: ‘Lukaku scoort en wint’, gequoteerd op 3.60 en ‘Lukaku scoort 2 goals of meer’, gequoteerd op 7.50.

Waslijst aan blessures

Het is echter niet louter rozegeur en maneschijn bij Manchester United. De ploeg kampt met een waslijst aan blessures. Zo ontbreken rechtervleugelverdedigers Antonio Valencia en Matteo Darmian al geruime tijd. Ook offensieve spelers als Jesse Lingard, Juan Mata en Alexis Sanchez zullen niet van de partij zijn tegen de Wolves.

Positief nieuws voor Solksjaer is dat middenvelder Ander Herrera hersteld is van zijn heupkwetsuur. De Spanjaard was er niet bij toen Manchester United aan het begin van dit seizoen met 1-1 gelijk speelde tegen Wolverhampton in de Premier League.

Dit resultaat staat niet op zich. De Wolves speelden afgelopen zondag (10 maart 2019) gelijk tegen Wolves en hielden dit seizoen Manchester City ook op een gelijkspel. In december 2018 kregen Spurs en Chelsea klop in de competitie. Wedden op de dubbele kans ‘Wolverhampton Wanderers wint of X’, gequoteerd op 1.52, is derhalve een wedoptie.

Toekomstige uitdager van de top 6

Wolverhampton Wanderers is een ploeg met ambitie. De eigenaren willen van de Wolves een topclub maken. Dat streven krijgt dit seizoen al gestalte. De Wolves zijn momenteel de nummer 7 van de Premier League. Tegen de top 6-clubs boekte Wolverhampton dit seizoen 3 zeges en behaalde het 4 remises.

Raul Jimenez is een speler om in de gaten te houden. De Mexicaanse spits maakte 3 van Wolves’ laatste 4 goals. Hij heeft een quotering van 2.57 voor een doelpunt tegen Manchester United.

Wolverhampton Wanderers won 5 van zijn 6 laatste thuisduels, waaronder een 2-1 zege in de FA Cup op Liverpool. Beide teams scoren dit kalenderjaar vrijwel altijd. Het wedden op beide teams scoren is gequoteerd op 1.75. Gezien het feit dat beide teams gemakkelijk scoren, is de weddenschap ‘meer dan 2.5 goals’, gequoteerd op 2.00, aanlokkelijk.

Wolverhampton Wanderers – Manchester United tip

De Wolves hielden dit seizoen vaak goed stand tegen top 6-clubs uit de Premier League. Zo werd Liverpool met 2-1 uitgeschakeld in de FA Cup. Manchester United verliest onder Solskjaer zelden, maar kampt momenteel met grote lijst aan afwezigen. Tip bij Wolverhampton Wanderers – Manchester United: meer dan 2.5 goals, bij Toto gequoteerd op 2.00.

Wolverhampton Wanderers – Manchester United FA Cup wedden

Quotes bij Toto

Winst Wolverhampton Wanderers: 3.10
Gelijkspel: 3.25
Winst Manchester United: 2.24