18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wolverhampton Wanderers – Arsenal voorspelling – wedden, quotes en tip 4 juli 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Wolverhampton Wanderers – Arsenal, Premier League Aanvang: zaterdag 4 juli 2020, 18.30 uur
Beste wedtip: winst Wolverhampton Wanderers
Bookmaker: Toto
Quote: 2.11

In de Premier League is het tijd voor speelronde 32. Daarin staan Wolverhampton Wanderers en Arsenal tegenover elkaar. Het is het duel tussen de nummers zes (Wolverhampton) en tien (Arsenal). Er zit negen punten verschil tussen beide ploegen. Dit is onze voorbeschouwing voor Wolverhampton Wanderers – Arsenal.

Er is nog veel mogelijk

Voor Wolverhampton is er nog veel mogelijk dit seizoen. De ploeg staat momenteel op de zesde plaats met 52 punten uit 32 wedstrijden. Er werd 13 keer gewonnen, 13 keer gelijkgespeeld en 6 keer verloren. The Wolves hebben zelfs plek drie nog in het zicht. De afstand met Leicester City bedraagt namelijk drie punten, maar die ploeg heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Het staat daarnaast in punten gelijk met nummer vijf Manchester United.

The Wolves wisten de laatste drie wedstrijden allemaal winnend af te sluiten. Na de hervatting speelde Wolverhampton een uitwedstrijd bij West Ham United. Daar werd met 0-2 gewonnen. Vervolgens ontving het Bournemouth in eigen huis (1-0) en ging het op bezoek bij Aston Villa (0-1).

Seizoen lijkt voorbij

Voor Arsenal lijkt het seizoen voorbij te zijn. Het staat op de tiende plek met 43 punten uit 31 wedstrijden. Het staat dan wel slechts twee punten achter nummer zeven Tottenham Hotspur, maar die plek geeft geen recht op een ticket voor Europees voetbal. De afstand met de nummers zes en vijf bedraagt maar liefst negen punten. Arsenal won dit seizoen pas tien keer. Het speelde vooral vaak gelijk, want een duel van Arsenal eindigde maar liefst dertien keer in een gelijkspel.

Arsenal is wisselvallig begonnen aan de hervatting van de competitie. Het kende een matige start, want de eerste twee wedstrijden gingen verloren. Eerst was er de 3-0 nederlaag tegen Manchester City en vervolgens de 2-1 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion. Daarna rechtten de Londenaren de rug door twee uitwedstrijden achter elkaar te winnen. Eerst werd Southampton verslagen met 0-2 en vervolgens Sheffield United met 1-2.

Wat denken de bookmakers van Wolverhampton Wanderers – Arsenal?

De bookmakers zien Wolverhampton als de favoriet voor de winst. Een overwinning van The Wolves staat gequoteerd op 2.11. Een overwinning van Arsenal heeft een quotering van 3.35. Een gelijkspel staat daarnaast gequoteerd op 3.25.

Terug in de tijd

Wolverhampton en Arsenal stonden dit seizoen al een keer tegenover elkaar. Op 2 november 2019 werd het in het kader van de competitie 1-1 in het Emirates Stadium van Arsenal.

Teamnieuws

Wolverhampton is dit seizoen moeilijk te verslaan. Het verloor tot nu toe pas zes keer en dat is een knappe prestatie. Er is slechts één team dat minder wedstrijden verloor dan Wolverhampton. Dat is landskampioen Liverpool. The Reds verloren pas één keer een wedstrijd. De gehele top-vijf verloor vaker dan Wolverhampton.

Wolverhampton Wanderers – Arsenal tip

De thuisploeg is favoriet en draait een uitstekend seizoen. Arsenal kent daarentegen een erg matig seizoen en is op vrijwel alle fronten uitgespeeld. Wolverhampton maakt dus een goede kans op de overwinning en dat is ook de tip bij dit duel. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.11 bij Toto.

Wolverhampton Wanderers – Arsenal Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Wolverhampton Wanderers: 2.11
Gelijkspel: 3.25
Winst Arsenal: 3.35