18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Willem II – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 4 oktober 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Willem II – Feyenoord, Eredivisie
Aanvang: zondag 4 oktober 2020, 14.30 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.85

De nummers vijf en drie van het afgelopen seizoen van de Eredivisie staan tegenover elkaar in speelronde vier. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Willem II – Feyenoord.

Opkrabbelen

Het is niet fijn om zo vroeg in het seizoen al de wonden te moeten likken, maar voor Willem II is het niet anders. Het was een unicum, dat de Tilburgers zich weer plaatsten voor Europees voetbal. De uitschakeling van Progrès Nierdercorn was mooi, maar daarna volgde Rangers FC. Het was te verwachten dat de Schotten te sterk zouden zijn, maar toch was het pijnlijk om het avontuur te zien eindigen na slechts twee wedstrijden. Nu moet Willem II weer opkrabbelen.

Dat kan de club het beste doen door goed te presteren in de Eredivisie. Het gaat heel wisselend met de ploeg van coach Adrie Koster. Na een 2-0-nederlaag tegen sc Heerenveen, werd Heracles Almelo met liefst 4-0 aan de kant gezet, en daarna werd het 1-1 op bezoek bij FC Emmen. Tip: in twee van de drie wedstrijden kwam maar een van de twee clubs tot scoren. Je kunt hierdoor gaan wedden op de voorspelling dat niet beide teams gaan scoren. Hiervoor staat een quote van 2.39.

Dispuut

Hoe gaat Dick Advocaat uit de crisis komen? Gezien de resultaten lijkt het zeker geen slechte omstandigheid in De Kuip, maar onder het oppervlakte borrelt het enorm bij de Rotterdamse club. Een groot gedeelte van de selectie wil veel aanvallender voetbal op de mat leggen, maar Advocaat vind het risico daarvoor te groot. Tegen Willem II zal opnieuw duidelijk worden dat de coach met zijn vuist op tafel heeft geslagen; verwacht een defensief ingesteld Feyenoord.

Terwijl het kleine dispuut over de te voeren tactiek nog een tijdje doorgaat, wordt er ook nog gewoon gevoetbald. Na drie wedstrijden is Feyenoord nog ongeslagen. PEC Zwolle (0-2) en ADO Den Haag (4-2) werden verslagen en tussentijds leverde het treffen met FC Twente een 1-1-gelijkspel op. Tip: Steven Berghuis is een belangrijke speler, met vier goals in drie duels. Je kunt wedden op de voorspelling ‘Steven Berghuis scoort en wint’, tegen een quote van 2.80.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Willem II – Feyenoord hebben de bezoekers een groot voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tegen Willem II werden er namelijk vier gewonnen en een gelijkgespeeld, tegenover slechts een nederlaag. Dit alles met het doelsaldo 5-14. Vorig seizoen won Feyenoord zowel uit als thuis, met 0-1 en 2-0.

Teamnieuws

Zomeraanwinst Kwasi Okyere Wriedt is al langer geblesseerd, dus Willem II moet het voorin vooral hebben van Evangelis Pavlidis. Leeroy Owusu en Che Nunnely zijn er tevens niet bij door blessures, waardoor Miquel Nelom en John Yeboah mogen hopen op een plekje in de basis.

De lijst afwezigen van Feyenoord is groot. Reservedoelman Nick Marsman heeft volgens Wilfred Genee het coronavirus opgelopen. Daarnaast kunnen Sven van Beek, Éric Botteghin, Tyrell Malacia, Mark Diemers, Luis Sinisterra, Christian Conteh en Nicolai Jörgensen niet meespelen. Daardoor zullen Lutsharel Geertruida, Bart Nieuwkoop, Jens Toornstra en Robert Bozenik in de basis beginnen.

Willem II – Feyenoord tip

Willem II – Feyenoord: gaat het allemaal perfect bij Feyenoord? Nee, maar het oogt wel sterk genoeg om na PEC Zwolle en ADO Den Haag ook van Willem II te winnen. Tip: wedden op de voorspelling ‘Feyenoord wint’ met een quote van 1.85 bij Toto.

Willem II – Feyenoord Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Willem II: 3.85
Gelijkspel: 4.00
Winst Feyenoord: 1.85