18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Werder Bremen – Bayern München voorspelling – wedden, quotes en tip 24 april 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Werder Bremen – Bayern München, DFB Pokal
Aanvang: woensdag 24 april 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: winst Bayern München
Bookmaker: Toto
Quote: 1.37

Het is weer tijd voor de halve finales van de DFB Pokal in Duitsland. Werder Bremen en Bayern München zijn aan elkaar gekoppeld. Het is de tweede keer in vier dagen dat deze ploegen het tegen elkaar gaan opnemen. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Werder Bremen – Bayern München.

Middenmoter

Werder Bremen is terug te vinden in de middenmoot van de Bundesliga. Het heeft 46 punten uit 30 wedstrijden. Er is nog uitzicht op de zesde plek. De afstand met TSG Hoffenheim bedraagt namelijk vier punten en er zijn nog vier wedstrijden te gaan.

In de vorige speelronde speelde Werder dus ook al tegen Bayern. De wedstrijd werd gespeeld in München en er werd met minimaal verschil verloren: 1-0. Werder hield lang stand maar na de rode kaart voor Miloš Veljković was het verzet gebroken. In de 75e minuut zorgde Niklas Süle voor de 1-0.

Het bekeravontuur van Werder Bremen begon met een uitwedstrijd bij VfR Wormatia Worms. Een monsterscore was het gevolg: 1-6. Daarna volgde SC Weiche Flensburg 08 en ook nu werd er met grote cijfers gewonnen: 1-5. In de derde ronde trof het een team met veel kwaliteit. Werder moest het namelijk gaan opnemen tegen Borussia Dortmund. In een bloedstollende bekerthriller stond het na 120 minuten voetballen 3-3. Werder nam vervolgens de strafschoppen beter en ging weer een ronde verder. Daar trof het de aartsrivaal van Dortmund: Schalke 04. Ondanks een rode kaart werd het 0-2 voor Werder en de halve finale was een feit.

Richting het kampioenschap

Bayern München is op weg naar het kampioenschap in Duitsland. De Rekordmeister heeft de belangrijke wedstrijd tegen Borussia Dortmund overtuigend met 5-0 gewonnen en staat nu met één punt meer op de eerste plaats. Toch is het programma van Bayern enigszins lastig te noemen. Met tegenstanders als RB Leipzig en Eintracht Frankfurt is het nog altijd oppassen geblazen.

Voor Bayern begon het bekeravontuur met een wedstrijd tegen Drochtersen Assel. Waar Werder Bremen wél overtuigend won, kon Bayern niet imponeren. Het werd slechts 0-1. Hierna volgde SV Rödinghausen en ook daar werd allesbehalve overtuigend van gewonnen: 1-2. In de kwartfinale trof het Heidenheim en deze wedstrijd was nog gekker dan Borussia Dortmund – Werder Bremen (3-3). Aan het eind van de rit stond er een score van 5-4 op het bord in München. Bayern heeft dus nog niet echt kunnen overtuigen dit bekertoernooi en dat geeft wellicht hoop in het kamp van Werder Bremen.

De bookmakers zien Werder in ieder geval niet als de favoriet voor de winst in dit duel. Een hoge quotering van 6.80 is verbonden aan een overwinning van Die Werderaner. Bij een overwinning van Bayern krijg je 1.37 keer je inzet terug en bij een gelijkspel 4.95.

Onderlinge resultaten

Werder Bremen en Bayern München kennen een rijke historie op het gebied van onderlinge ontmoetingen. 109 keer kruisten beide teams de degens. De statistieken zijn in het voordeel van Bayern München met 58 overwinningen. Werder won 26 keer en het eindigde 25 keer in een gelijkspel.

Een opvallende statistiek is dat Bayern München de laatste negentien wedstrijden tegen Werder ongeslagen is gebleven. Sterker nog, het won alle negentien de keren. Een extra Werder Bremen – Bayern München tip is de ‘dubbele kans’. De optie ‘Werder Bremen of Bayern München’ heeft een quotering van 1.11.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Werder Bremen zijn de volgende spelers niet inzetbaar: Michael Zetterer, Phillip Bargfrede, Fin Bartels, Johannes Eggestein, Jiri Pavlenka en Milos Veljkovic.

Bij Bayern München kan er geen beroep gedaan worden op Corentin Tolisso, Arjen Robben, Franck Ribéry, Mats Hummels, James Rodriguez, Christian Früchtl en Manuel Neuer.

Werder Bremen – Bayern München tip

Werder Bremen is bezig aan een beter bekertoernooi dan Bayern München. Het wint overtuigend en het vertrouwen zal dus ook groot zijn bij Werder. Bayern heeft daarentegen de onderlinge statistieken overduidelijk in het voordeel en een betere selectie. De beste Werder Bremen – Bayern München tip is dat Bayern München wint met een quotering van 1.37 bij Toto.

Werder Bremen – Bayern München DFB Pokal wedden

Quotes bij Toto

Winst Werder Bremen: 6.80
Gelijkspel: 4.95
Winst Bayern München: 1.37