18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Watford – Wolverhampton Wanderers voorspelling – wedden, quotes en tip 7 april 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Watford – Wolverhampton Wanderers, FA Cup
Aanvang: zondag 7 april 2019, 17.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.85

Twee subtoppers uit de Premier League ontmoeten elkaar in de halve finales van de FA Cup: Watford – Wolverhampton Wanderers. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Slecht tegen topclubs

Voor Watford zou een eindzege in de FA Cup een eerste eremetaal zijn in de medaillekast. In het seizoen 1983/84 wist de club de finale van het Engelse bekertoernooi te halen, maar destijds was Everton in de finale te sterk met 2-0. Dit seizoen schakelde de club al Woking (0-2), Newcastle United (0-2), Queens Park Rangers (0-1) en Crystal Palace (2-1) uit. Wolverhampton Wanderers is de laatste tegenstander die nog een plek in de finale kan dwarsbomen.

Watford zal allang blij zijn dat niet tegen een van de zes topclubs gespeeld wordt. In de competitie heeft de ploeg van coach Javi Gracia namelijk slechte ervaringen met deze teams. De laatste zes nederlagen waren telkens tegen de topclubs en dit seizoen pakte Watford maar drie punten uit tien duels tegen de topclubs. Tip: in de FA Cup hield Watford al drie keer de nul in vier wedstrijden. Je kunt wedden dat dit opnieuw lukt. Deze voorspelling heeft een quote van 3.35.

Portugese enclave

Afgelopen week verbrak Wolverhampton Wanderers het clubrecord voor duurste aankoop ooit. De van Benfica gehuurde Mexicaanse spits Raúl Jiménez wordt voor 38 miljoen euro definitief aangetrokken. Daardoor staat hij vanaf de zomer definitief onder contract bij een club met een opvallende Portugese enclave in de selectie. Rui Patrício, Rúben Vinagre, Pedro Gonçalves, Rúben Neves, João Moutinho, Ivan Cavaleiro en Hélder Costa zijn namelijk allemaal Portugees.

Wolverhampton verraste in de eerste ronde van de FA Cup door Liverpool met 2-1 te verslaan. Hierna moesten Shrewsbury Town (2-2 en 3-2), Bristol City (0-1) en Manchester United (2-1) het afleggen tegen de ploeg van coach Nuno Espírito Santo. Watford moet het nieuwe slachtoffer worden, waarna het team door kan stomen naar de finale. In vier van de vijf FA Cup-wedstrijden vielen minimaal 2,5 goals. Dit kun je als tip gebruiken voor je voorspelling. Wedden op meer dan 2,5 goals levert je een quote van 2.10 op.

Onderlinge resultaten

De laatste zes edities van Watford – Wolverhampton Wanderers gingen heel erg gelijk op. Van deze duels wonnen beide ploegen er namelijk twee en de overgebleven twee eindigden gelijk. Ook het aantal doelpunten in deze wedstrijden is gelijk: 8 om 8. De laatste ontmoeting, eind oktober 2018, werd door Watford met 0-2 gewonnen.

Teamnieuws

Andre Gray zal bij Watford hopen op een basisplaats na een goede reeks invalbeurten, maar de kans is groot dat hij als pinchhitter wordt gebruikt. Roberto Pereyra liep een lichte blessure op en is een vraagteken, net als Tom Cleverley en Adalberto Peñaranda. Heurelho Gomes mag als reservedoelman de bekerduels keepen.

Voor Wolverhampton Wanderers-doelman John Ruddy geldt hetzelfde als voor Gomes. Als reservekeeper mag hij in de beker gaan spelen. Verder zal Jonny Castro terugkeren in de basis, wat ten koste gaat van Ruben Vinagre.

Watford – Wolverhampton Wanderers tip

Watford – Wolverhampton Wanderers is een halve finale tussen twee subtoppers uit de Premier League. Beiden zullen graag aanvallend willen voetballen en voor je voorspelling kun je dus rekenen op doelpunten. Tip: wedden op ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.85 bij Toto.

Watford – Wolverhampton Wanderers FA Cup wedden

Quotes bij Toto

Winst Watford: 3.05
Gelijkspel: 3.20
Winst Wolverhampton Wanderers: 2.44