18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Watford – Liverpool voorspelling – wedden, quotes en tip 24 november 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Watford – Liverpool, Premier League
Aanvang: zaterdag 24 november 2018, 16.00 uur
Beste wedtip: winst Liverpool
Bookmaker: Toto
Quote: 1.53

Watford neemt het in eigen huis op tegen de nummer twee van de competitie, Liverpool. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Watford – Liverpool.

Zevende plaats

Watford draait vooralsnog een goed seizoen. The Hornets speelden tot nu toe twaalf wedstrijden en daarvan wonnen ze er zes. Verder werd er twee keer gelijkgespeeld en vier keer verloren. Dit heeft geresulteerd in een puntentotaal van twintig.

In de vorige speelronde speelde Watford een wedstrijd tegen Southampton. In het St. Mary’s Stadium moesten beide ploegen de punten delen. Watford keek na 20 minuten tegen een 1-0 achterstand aan door een goal van Manolo Gabbiadini. Watford kwam pas in de slotfase tot scoren; José Holebas zorgde er met zijn treffer dat The Hornets uiteindelijk toch met één punt huiswaarts konden keren.

De bookmakers zien Watford echter niet als favoriet voor de winst in dit duel. Voor een overwinning van The Hornets krijg je namelijk 5.90 keer je inzet terug. Een overwinning van Liverpool staat gequoteerd op 1.53 en een gelijkspel op 4.40.

Naaste belager

Liverpool is momenteel de naaste belager van koploper Manchester City. De ploeg uit Manchester heeft in totaal 32 punten en verloor tot dusver nog geen enkele wedstrijd. Liverpool verloor eveneens geen enkele wedstrijd, maar heeft één keer meer gelijkgespeeld. De achterstand bedraagt dan ook slechts twee punten.

Afgelopen wedstrijd won Liverpool eenvoudig van nieuwkomer Fulham. Het werd uiteindelijk 2-0 op Anfield door doelpunten van Mohamed Salah en Xherdan Shaqiri. In diezelfde week speelde Liverpool ook een belangrijke wedstrijd in de Champions League. Het ging echter helemaal mis in de wedstrijd tegen Rode Ster Belgrado. Liverpool verloor de wedstrijd namelijk met 2-0 en een plek in de volgende ronde lijkt ineens niet meer zo vanzelfsprekend.

Met het oog op de ongeslagen status van Liverpool is een extra Watford – Liverpool tip de dubbele kans. Voor de optie ‘Liverpool of X’ krijg je 1.10 keer je inzet terug.

Onderlinge resultaten

Watford en Liverpool namen het 30 keer eerder tegen elkaar op. De statistieken zijn in het voordeel van Liverpool met 21 overwinningen. Watford trok 5 keer aan het langste eind en het eindigde 4 keer in een gelijkspel.

De laatste editie van Watford – Liverpool eindigde in een 3-3 gelijkspel. In de tweede ontmoeting op Anfield won Liverpool eenvoudig met 5-0.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Watford kan men geen beroep doen op Darryl Janmaat, Younes Kaboul, Tom Cleverley, Sebastian Prödl en Pontus Dahlberg. Deze spelers staan wegens blessures aan de kant.

Bij Liverpool staan Nathaniel Clyne, Jordan Henderson, Rhian Brewster en Alex Oxlade-Chamberlain aan de kant.

Watford – Liverpool tip

Liverpool zal moeten winnen om in het spoor te blijven van Manchester City. Het is daarbij nog ongeslagen en ook de onderlinge statistieken zijn het voordeel van de The Reds. De beste Watford – Liverpool tip is dat Liverpool wint met een quotering van 1.53 bij Toto.

Watford – Liverpool Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Watford: 5.50
Gelijkspel: 4.40
Winst Liverpool: 1.53