18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

VVV-Venlo – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 7 april 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: VVV-Venlo – Feyenoord, Eredivisie
Aanvang: zondag 7 april 2019, 14.30 uur
Beste wedtip: winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 1.53

VVV-Venlo neemt het in Venlo op tegen Feyenoord. Beide ploegen verkeren niet in de beste vorm. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel VVV-Venlo – Feyenoord.

Matige reeks

VVV-Venlo is bezig aan een mindere reeks. De Venlonaren wonnen één van de laatste zes gespeelde wedstrijden (Excelsior 1-0). De wedstrijd waar ze in die serie het slechtst voor de dag kwamen, was het uitduel tegen NAC Breda. De Limburgers speelden zwak en mochten van geluk spreken dat ze na 20 minuten niet al met 2-0 achter stonden. Uit de eerste de beste aanval scoorde VVV wel. Peniel Mlapa strafte defensief geklungel van Pele van Anholt af. NAC zakte na de goal verder weg, maar VVV liet geen enkel moment in de wedstrijd goed voetbal zien. NAC kwam uiteindelijk via Greg Leigh op gelijke hoogte en liet een enorme kans in de laatste minuut van de wedstrijd onbenut. Afgelopen wedstrijd verloor VVV met grote cijfers van FC Utrecht. Bij rust stonden de Limburgers nog met 2-1 voor maar in de tweede helft ging het helemaal mis. Utrecht liep kinderlijk eenvoudig uit naar een 2-6 overwinning.

VVV is terug te vinden op de elfde plaats in de competitie. Het heeft een puntentotaal van 33 en kan dus al bijna zeker zijn van lijfsbehoud. Met name de wedstrijden die ná het treffen met Feyenoord plaatsvinden zijn cruciaal voor lijfsbehoud en om stiekem toch naar boven te kijken. De Venlonaren spelen dan namelijk uit bij Fortuna Sittard en thuis tegen De Graafschap.

Verloren seizoen

Feyenoord speelt een verloren seizoen. De Rotterdammers doen op geen enkel front nog mee om een prijs dit jaar. De Stadionclub verloor onlangs ook nog de derde plaats aan AZ. Feyenoord verloor namelijk in de allerlaatste minuut op bezoek bij FC Utrecht. De Rotterdammers kwamen nog wel terug van een 2-0 achterstand, maar in de derde minuut van de blessuretijd reageerde Timo Letschert alert bij een bal op de paal. De verdediger kopte Utrecht zo alsnog naar de overwinning.

Tegen sc Heerenveen kreeg Feyenoord de kans AZ weer tot op één punt te naderen. In een legere Kuip dan we gewend zijn (straf KNVB voor herhaaldelijk misdragen) wist Feyenoord vrij eenvoudig met 3-0 te winnen van de Friezen. Ondanks twee afgekeurde treffers van de VAR (duwen en buitenspel) zorgden Nicolai Jorgensen, Steven Berghuis en Tonny Vilhena uiteindelijk voor de 3-0 eindstand.

Feyenoord is ondanks de mindere periode wel de favoriet voor het treffen met VVV-Venlo. Een Rotterdamse overwinning staat gequoteerd op 1.53. Bij een overwinning van VVV-Venlo is dat 5.10 en bij een gelijkspel 4.40.

Onderlinge resultaten

VVV-Venlo – Feyenoord stond 21 keer eerder op het programma. De statistieken zijn, enigszins verrassend, in het voordeel van VVV met 10 overwinningen. Feyenoord nam de volle buit drie keer mee terug naar De Kuip.

Eerder dit seizoen werd het 4-1 voor Feyenoord in Rotterdam-Zuid.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij VVV-Venlo is er niemand geblesseerd of afwezig.

Bij Feyenoord zijn er drie spelers niet inzetbaar in Venlo. Het gaat om Justin Bijlow, Jerremiah St. Juste en Robin van Persie.

VVV-Venlo – Feyenoord tip

Feyenoord zal in ieder geval op de derde plaats willen eindigen om zich zo rechtstreeks te plaatsen voor de voorrondes van de Europa League. Dan is het wel zaak dat er nu niet meer verloren wordt. VVV heeft een kwalitatief mindere selectie en makkelijk zal het dan ook niet worden in De Koel. De beste VVV-Venlo – Feyenoord tip is dat Feyenoord wint met een quotering van 1.53 bij Toto.

VVV-Venlo – Feyenoord Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst VVV-Venlo: 5.10
Gelijkspel: 4.40
Winst Feyenoord: 1.53