18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Vitesse – Viitorul Constanța voorspelling – wedden, quotes en tip 2 augustus 2018

Tim Giesbers

Wedstrijd: Vitesse – Viitorul Constanța, Europa League voorronde
Aanvang: donderdag 2 augustus 2018, 20.00 uur
Beste wedtip: winst Vitesse
Bookmaker: Toto
Quote: 1.34

Vitesse gaat op voor de return tegen Viitorul Constanța na de 2-2 in Roemenië. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Actieve transfermarkt

Leonid Sloetski wil snel van start gaan met zijn nieuwe job bij Vitesse en technisch directeur Marc van Hintum kreeg dan ook de opdracht een goede selectie samen te stellen. Aanvoerder Goeram Kasjia en Chelseahuurlingen Matt Miazga, Fankaty Dabo en Mason Mount moesten vervangen worden. Eduardo werd de nieuwe keeper, verdedigers Rasmus Thelander, Khalid Karami, Max Clark, Danilho Doekhi en Jake Clarke-Salter werden ingevlogen en ook Matúš Bero en Oussama Darfalou werden gehaald.

Met de nieuwe spelers gaat Sloetski proberen Europese kwalificatie af te dwingen. De eerste horde is Viitorul Constanța. Toto geeft als tip de voorspelling dat Vitesse wint, met een quote van 1.34. Mocht Vitesse beide helften winnen, dan kan een juiste voorspelling je zelfs 2.06 als quote opleveren. Viitorul zal bij winst nog niet de laatste horde zijn op weg naar de groepsfase van de Europa League. In de volgende ronde wordt de verliezer van het duel tussen PAOK Saloniki en FC Basel de tegenstander. Daarna volgt eventueel nog de play-offronde.

Hagi en De Nooijer

Viitorul Constanța is een relatief jonge club. Pas negen jaar geleden zag de vereniging het leven toen Gheorghe Hagi de club oprichtte. De oud-speler van onder meer Steaua Boekarest, Real Madrid, Barcelona en Galatasaray keek lange tijd vanaf de kant toe en zag ‘zijn’ Viitorul in 2010 en 2012 promoveren, waarmee het de Liga 1 had bereikt, het hoogste Roemeense voetbalniveau. Twee jaar daarna besloot Hagi zelf de touwtjes in handen te nemen. In die tijd speelde ook zijn zoon Ianis (inmiddels via Fiorentina weer terug bij Viitorul) in het eerste elftal.

In 2017 wist Viitorul kampioen te worden van Roemenië en vorig jaar eindigde de club op de vierde plaats, goed voor de voorrondes. Als eerste werd Fola Esch uit Luxemburg uitgeschakeld (0-2 en 0-0), daarna moet Vitesse volgen. Het is een leuke tip te letten op de enige Nederlander bij Viitorul, Bradley de Nooijer. De oud-jeugdspeler van Sparta brak door bij FC Dordrecht, waar zijn vader Gérard trainer was. Sinds afgelopen seizoen is de linksback actief in Roemenië. Hij zal hopen de nul te houden. Wedden op die voorspelling levert je een quote op van 6.55 bij Toto.

Onderlinge resultaten

Viitorul Constanța kwam in de heenwedstrijd in Roemenië op een 2-0 voorsprong door twee treffers van Denis Drăguș, maar Tim Matavž en Bryan Linssen zorgden uiteindelijk toch voor een gelijkspel: 2-2.

Teamnieuws

Viitorul Constanța moet het doen zonder Andrei Artean, die een schorsing uitzit na zijn rode kaart uit de heenwedstrijd.

Vitesse – Viitorul Constanța tip

Vitesse lijkt door de twee uitdoelpunten genoeg te hebben aan een gelijkspel, maar zal gaan voor de winst, wat een goede voorspelling lijkt is in eigen huis. Tip: wedden dat Vitesse wint met een quote van 1.34.

Vitesse – Viitorul Constanța Champions League voorronde wedden

Quotes bij Toto

Winst Vitesse: 1.34
Gelijkspel: 4.45
Winst Viitorul Constanța: 6.65