18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Villarreal – Real Madrid wedden, tips en quotes 19 mei 2018

Tim Giesbers

Wedstrijd: Villarreal – Real Madrid, Primera División
Aanvang: zaterdag 19 mei 2018, 20.45 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 4.00

Villarreal neemt het in de laatste speelronde van de Primera División op tegen Real Madrid.

Solide seizoen

Villarreal speelt dit seizoen prima mee in de subtop van de Primera División. De club staat op de vijfde plaats met evenveel punten als Real Betis, maar met een beter doelsaldo. Met zowel plek vijf als zes kwalificeert Villarreal zich voor de Europa League van volgend seizoen. In de andere competities ging het wat minder met de Spaanse club. In Europees verband was Olympique Lyon te sterk in de Europa League en Leganés was te sterk in de Copa del Rey.

De laatste tijd is Villarreal sterk bezig in de competitie. In de laatste vijf duels werd slechts van kampioen Barcelona verloren (5-1), maar de andere vier duels werden winnend afgesloten. Leganés (2-1), Celta de Vigo (4-1), Valencia (1-0) en Deportivo La Coruña (2-4) werden verslagen in deze periode. Spits Cédric Bakambu verkaste in de winterstop naar China, maar Carlos Bacca vervangt hem prima. In deze vijf duels wist de Colombiaan viermaal doel te treffen.

Toch nog een goede jaargang

Even leek dit seizoen een van de meest mislukte jaargangen te worden voor Real Madrid. In de competitie ging Real de winterstop in met een straatlengte achterstand op Barcelona, in de beker was Leganés te sterk en in de Champions League moesten de Madrilenen het opnemen tegen Paris Saint-Germain. Van de Fransen werd echter gewonnen en via Juventus en Bayern München werd zelfs de finale van het miljoenenbal bereikt, tegen Liverpool.

In de competitie staat Real inmiddels op de derde plaats en in deze laatste speelronde kan op papier stadsgenoot Atlético nog ingehaald worden. De aanval laat zien weer in vorm te zijn. Er werd 92 keer gescoord in de competitie dit seizoen, alleen Barcelona (98 maal) scoorde vaker. Achterin moet het wel beter. Met 42 tegentreffers heeft Real meer dan twee keer zovaak een goal tegen gekregen als Atlético (20).

Onderlinge resultaten

Villarreal en Real Madrid gaan gelijk op in de laatste zes onderlinge ontmoetingen. Tweemaal werd het 1-1, beide clubs wonnen een thuiswedstrijd (1-0 voor Villarreal en 3-0 voor Real) en beide clubs wonnen een uitduel (2-3 voor Real en 0-1 voor Villarreal).

Roulatie bij Real

Ramiro Guerra en Bruno Soriano zijn er niet bij voor Villarreal; beiden staan met een blessure langs de kant.

Real Madrid heeft geen geblesseerden, maar zal veel gaan rouleren met het oog op de Champions Leaguefinale. Daarom mogen Kiko Casilla, Achraf Hakimi, Marcos Llorente en Borja Mayoral uitkijken naar speeltijd, waar sterspelers als Sergio Ramos, Toni Kroos en Cristiano Ronaldo er niet bij zijn.

Villarreal – Real Madrid tip

Villarreal steekt in een goede vorm en zal het Real erg moeilijk proberen te maken. Die laatste club zal de ogen vooral gericht hebben op de Champions Leaguefinale en kan zomaar een steekje laten liggen. Tip: een gelijkspel met een quote van 4.00 bij Toto.

Villarreal – Real Madrid Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Villarreal: 2.80
Gelijkspel: 4.00
Winst Real Madrid: 2.10