18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Venezuela – Argentinië Copa América voorspelling – wedden, quotes en tip 28 juni 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Venezuela – Argentinië, Copa América
Aanvang: vrijdag 28 juni 2019, 20.00 uur
Beste wedtip: Venezuela wint met handicap -2
Bookmaker: Toto
Quote: 5.95

In de kwartfinales van de Copa América treft het verrassende Venezuela een niet overtuigend Argentinië. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Venezuela – Argentinië.

Uitstekend

Venezuela is van oudsher een van de slechtst presterende landen in Zuid-Amerika. Samen met Ecuador is het land de enige dat nog nooit de Copa América wist te winnen. Venezuela presteerde zelfs het slechtste in de geschiedenis van het Zuid-Amerikaanse toernooi, als we alle landen uit het continent meetellen. Daarnaast wist het Venezolaanse nationale elftal zich nog nooit voor het WK te plaatsen. Ook voor dit toernooi was Venezuela weer een van de grote underdogs.

Toch verloopt deze Copa América tot nu toe uitstekend. Door met 0-0 gelijk te spelen tegen zowel Peru als Brazilië en daarna met 1-3 te winnen van Bolivia, plaatste Venezuela zich als nummer twee voor de knock-outfase. De fans van de nationale ploeg hopen dat Venezuela zich voor het eerst sinds 2011 voor de halve finales gaat plaatsen. Wil je wedden dat Venezuela zich plaatst voor de volgende ronde, dan kan dat het nodige opleveren. Deze voorspelling heeft namelijk een quote van 3.50.

Teleurstelling

Argentinië beschikt al jaren over een van de beste aanvallen van de wereld. Lionel Messi is mogelijk de beste speler ooit maar het lukt hem niet succes te behalen met zijn nationale ploeg. De finale van het WK 2014 werd verloren, waarna datzelfde gebeurde in de Copa América-finales van 2015 en 2016. Op het wereldkampioenschap vorig jaar rommelde het flink in de ploeg en nadat Argentinië met de hakken over de sloot de groepsfase overleefde, bleek Frankrijk te sterk.

Voor de Copa América moest het nu beter gaan. Het kon echter niet meer met een teleurstelling beginnen dan met een 0-2-nederlaag tegen Colombia. Hierna werd tegen Paraguay een puntje gepakt (1-1) en Qatar werd met 0-2 verslagen. Argentinië mazzelde door als nummer drie nog door te bekeren, maar nu wordt elke wedstrijd alleen maar lastiger. Tip: gezien de slechte vorm van de Argentijnen kun je kijken naar de voorspelling of Argentinië de finale haalt. Wedden op ‘nee’ geeft een quote van 1.40, tegenover 2.75 voor ‘ja’.

Onderlinge resultaten

Van de laatste zes edities van Venezuela – Argentinië wonnen beide landen er twee. De laatste onderlinge ontmoeting eindigde in een Venezolaanse zege: 1-3.

Teamnieuws

Luis Del Pino keert bij Venezuela terug van een schorsing, maar de kans is groot dat hij alsnog op de bank plaatsneemt. De posities van links- en rechtsback worden in dat geval ingevuld door Roberto Rosales en Ronald Hernández.

Na de zege op Qatar zou het logisch zijn voor bondscoach Lionel Scaloni om geen wijzigingen toe te passen. Toch mogen Germán Pezzella en Marcos Acuña uitkijken naar een basisplaats, wat ten koste gaat van Renzo Saravia en Rodrigo De Paul.

Venezuela – Argentinië tip

Venezuela – Argentinië betekent een duel tussen een van de slechtste Zuid-Amerikaanse landen ooit en de meest teleurstellende op het moment. Gezien de vorm van beide ploegen kan het weleens lonen te wedden op de voorspelling dat Venezuela gaat verrassen. Tip: Venezuela wint met een quote van 5.95.

Venezuela – Argentinië Copa América wedden

Quotes bij Toto

Winst Venezuela: 5.95
Gelijkspel: 3.75
Winst Argentinië: 1.55