18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Valencia – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 8 januari 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Valencia – Real Madrid, Supercopa de España
Aanvang: woensdag 8 januari 2020, 18.30 uur
Beste wedtip: winst Real Madrid
Bookmaker: Toto
Quote: 1.83

Voor het eerst strijden vier clubs om de Supercopa de España. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Valencia – Real Madrid.

Trots

De fans van Valencia zullen weer trots zijn dat hun club deel mag nemen aan de Supercopa de España. Normaliter is de kans groot dat Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid de tickets voor de supercup verdelen. Vorig seizoen won Valencia echter de Copa del Rey en daarmee werd een direct ticket voor dit toernooi verdiend. Door de deelname van twee extra clubs moet Valencia alsnog een halve finale afwerken om bij de eindstrijd terecht te komen.

December was een prima maand voor Valencia. In de competitie werd stadsgenoot Levante met 2-4 verslagen, waarna tegen zowel Real Madrid als Real Valladolid met 1-1 gelijkgespeeld werd. Tussendoor werd Ajax met 0-1 verslagen, waardoor Valencia doorging in de Champions League, en na nieuwjaar werd met 1-0 van Eibar gewonnen. De schaarste aan doelpunten in wedstrijden van Valencia (vier keer op rij maximaal twee treffers) kun je als tip gebruiken voor je voorspelling. Wedden op ‘minder dan 2,5 goals’ geeft een quote van 2.22.

Hoop

Er is hernieuwde hoop voor de fans van Real Madrid. In de zomer van 2018 vertrok sterspeler Cristiano Ronaldo naar Juventus en de clubleiding besloot geen directe vervanger voor hem te halen. Afgelopen zomer kwam die alsnog, in de naam van Eden Hazard. Dat werpt direct zijn vruchten af. Real Madrid ging soeverein door in de Champions League en in de competitie staat de club halverwege de rit slechts op doelsaldo achter op Barcelona: +26 tegenover +24.

Real Madrid steekt in een redelijke vorm. Zeges op Espanyol (2-0) en Club Brugge (1-3) werden gevolgd door een 1-1 tegen Valencia en daarna tweemaal 0-0; tegen zowel Barcelona als Athletic Bilbao. Afgelopen weekend wist Real wel weer te winnen. Op bezoek bij Getafe won het met 0-3. Tip: het is nu drie duels op rij gelukt voor Real Madrid om de nul te houden. Je kunt wedden dat dit ook tegen Valencia lukt. Deze voorspelling heeft een quote van 2.90.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden dan heeft Real Madrid een kleine voorsprong, met drie zeges om één nederlaag en twee gelijke spelen. Het doelsaldo is met 7-12 in het voordeel van Real. De laatste Valencia – Real Madrid was een kleine maand geleden en eindigde in 1-1.

Teamnieuws

Valencia moet het stellen zonder Rodrigo, die geblesseerd is geraakt. Hij vergezelt Cristiano Piccini, Gonçalo Guedes en Manu Vallejo in de lappenmand. Jasper Cillessen is zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Jaume Domènech.

Bij Real Madrid zijn er vooral problemen voorin. Marco Asensio, Eden Hazard, Gareth Bale en Karim Benzema kunnen niet meespelen. Hierdoor is de kans groot dat Vinicius Júnior, Lucas Vázquez en Luka Jovic het aanvalstrio gaan vormen.

Valencia – Real Madrid tip

Valencia – Real Madrid markeert een unicum: de eerste halve finale ooit in de strijd om de Spaanse supercup. De Madrilenen zouden sterk genoeg moeten zijn om de finale te halen. Tip: wedden op de voorspelling ‘winst Real Madrid’ met een quote van 1.83 bij Toto.

Valencia – Real Madrid Supercopa de España wedden

Quotes bij Toto

Winst Valencia: 3.75
Gelijkspel: 3.75
Winst Real Madrid: 1.83