18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Uruguay – Japan Copa América voorspelling – wedden, quotes en tip 15 juni 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Uruguay – Japan, Copa América
Aanvang: vrijdag 20 juni 2019, 01.00 uur
Beste wedtip: Uruguay wint met handicap -2
Bookmaker: Toto
Quote: 2.52

Uruguay won z’n eerste duel op de Copa América met 4-0 van Ecuador, terwijl het uitgenodigde Japan (met een jong elftal) met dezelfde cijfers onderuit ging tegen Chili. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Uruguay – Japan.

Overtuigend

Brazilië komt zonder Neymar maar moeilijk in vorm en Argentinië is slecht begonnen aan deze Copa América. Zodoende ligt er de mogelijkheid voor Uruguay om in de schaduw van deze twee landen ver te komen in dit toernooi. De eerste wedstrijd tegen Ecuador werd al overtuigend met 4-0 gewonnen en voor de Uruguayanen is de jacht geopend op de zestiende eindoverwinning in de Copa América. De laatste gewonnen finale stamt van 2011. Daarna bleken de kwartfinales en de groepsfase het eindstation.

Aan de hand van wereldspelers als Diego Godín, Luis Suárez en Edinson Cavani gaat het team voor de titel. Dit gebeurt onder leiding van bondscoach Óscar Tabárez, die al sinds 2006 de leiding heeft over het nationale team. In november 2018 werd met 1-0 verloren van zowel Brazilië als Frankrijk. Na de jaarwisseling won Uruguay van Oezbekistan (0-3), Thailand (4-0), Panama (3-0) en Ecuador (4-0). Tip: hieraan zie je dat in wedstrijden van Uruguay vaak niet beide teams scoren. Je kunt wedden op de voorspelling dat dit nu ook niet gebeurt, tegen een quote van 1.55.

Wonder

De Japanse bondscoach Hajime Moriyasu is zich met zijn team aan het voorbereiden op de Olympische Spelen van volgend jaar. Hier hoopt hij met zijn team te gaan voor de gouden plak. Zodoende heeft hij een selectie samengesteld van voornamelijk jonge spelers. Niet de vaste waarden staan op dit toernooi, maar wel zeventien spelers die voor dit toernooi nog geen interlands hadden gespeeld. Oudgedienden Eiji Kawashima en Shinji Okazaki moeten de jonkies leiden in Brazilië.

Dat gaat voorlopig nog niet helemaal zoals de bedoeling was. In de eerste wedstrijd op dit toernooi, tegen Chili, bleken de Japanners kansloos en na negentig minuten stond de stand van 0-4 op het scorebord. Er lijkt een wonder te moeten gebeuren als Japan nog door wil stoten naar de knock-outfase. Of dat gaat lukken met deze onervaren ploeg is maar de vraag. Heb je vertrouwen in minimaal een punt voor Japan, dan kan het een tip zijn te wedden op ‘Japan wint of speelt gelijk’. Deze voorspelling krijgt een quote van 3.25.

Onderlinge resultaten

Van de laatste vijf edities van Uruguay – Japan eindigden er drie in een overwinning voor Uruguay en eenmaal wonnen de Japanners. De laatste ontmoeting, in oktober 2018, eindigde in 4-3 voor Japan.

Teamnieuws

Matías Vecino haakte tegen Ecuador geblesseerd af en hij zal de rest van het toernooi niet meer in actie komen. Lucas Torreira is zijn meest logische vervanger.

Voor de Japanners is het schier onmogelijk te voorspellen wie er in actie gaan komen. De jonge en onervaren ploeg kan veel kanten op, maar het is onduidelijk of Moriyasu gaat rouleren na de oorwassing tegen Chili.

Uruguay – Japan tip

Bij deze Uruguay – Japan is er een overduidelijke favoriet. Voor je voorspelling mag je er rekening mee houden dat Uruguay dik gaat winnen. Tip: wedden op ‘Uruguay wint met handicap -2’ met een quote van 2.52.

Uruguay – Japan Copa América wedden

Quotes bij Toto

Winst Uruguay: 1.21
Gelijkspel: 6.60
Winst Japan: 14.50