Wedstrijd: Tsjechië – Engeland, EK-Kwalificatie
Aanvang: vrijdag 11 oktober 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Sterling scoort en wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.30

De weg naar het EK 2020 gaat weer verder voor de Europese landen. De draad in de kwalificatiereeks wordt weer opgepakt. In groep A gaan de nummers één en twee het tegen elkaar opnemen. Dit is onze voorbeschouwing voor de wedstrijd Tsjechië – Engeland.

Het kan twee kanten op

Tsjechië staat er momenteel goed voor in groep A. Het heeft negen punten na vijf wedstrijden en staat op de tweede plaats. Het heeft drie wedstrijden gewonnen en twee wedstrijden verloren. Het verschil met koploper Engeland bedraagt drie punten. Tsjechië won tot nu twee keer van Montenegro (2x 3-0) en één keer van Bulgarije (2-1). Er werd verloren van Engeland (5-0) en Kosovo (2-1).

Met de tweede plaats heeft Tsjechië op dit moment een plaats op het EK te pakken. Er is echter nog een kaper op de kust. Kosovo hijgt namelijk in de nek bij de Tsjechen. Dat land heeft nu acht punten en staat op de derde plaats. Voor Tsjechië moet het eigenlijk gaan gebeuren tegen Engeland, aangezien Kosovo het gaat opnemen Montenegro (gedeelde laatste plaats).

Alles gewonnen en prima doelsaldo

Voor de Engelsen verloopt de kwalificatie vooralsnog vlekkeloos. Ze hebben nu vier wedstrijden gespeeld en deze werden allemaal winnend afgesloten. Wat vooral opviel tot nu toe bij de Engelsen, is het scorend vermogen. In die vier wedstrijden wist het namelijk in totaal negentien keer te scoren. Er werd met grote uitslagen gewonnen: 5-0 tegen Tsjechië, 1-5 tegen Montenegro, 4-0 tegen Bulgarije en 5-3 tegen Kosovo. Raheem Sterling (zeven goals ) en Harry Kane (zes goals) zijn de grote namen aan Engelse kant.

Het is slim om in te spelen op het scorend vermogen van Kane en Sterling. Je kunt wedden op het feit dat Kane en Sterling scoren en winnen. Dit zijn echter wel aparte weddenschappen. Voor de weddenschap ‘Kane scoort en wint’ staat een quotering van 2.00 en voor de weddenschap ‘Sterling scoort en wint’ staat een quotering van 2.30.

Wat denken de bookmakers van Tsjechië – Engeland?

De bookmakers zien Engeland als de favoriet in dit duel. Een Engelse overwinning staat gequoteerd op 1.43.

Een overwinning van Tsjechië zien ze niet zo snel gebeuren. De quotering voor deze weddenschap is 6.70.

Een gelijkspel staat gequoteerd op 4.35.

Terug in de tijd

Engeland en Tsjechië stonden al een keer tegenover elkaar in deze kwalificatieperiode. In Londen won Engeland met overtuigende cijfers: 5-0. De Tsjechen hadden geen schijn van kans. Sterling maakte deze wedstrijd een hattrick. De overige goals werden door Harry Kane en Tomas Kalas (eigen doelpunt) gescoord.

Teamnieuws

Bij Tsjechië kan Pavel Kaderabek niet in actie komen.

Bij Engeland kan naar verluidt iedereen spelen.

Tsjechië – Engeland tip

Engeland is moeilijk af te stoppen in deze kwalificatieperiode. Het heeft alles gewonnen en scoort vaak en veel. In de eerste ontmoeting met Tsjechië won het met 5-0. Ook nu lijkt Engeland weer een maatje te groot voor de Tsjechen. Sterling trof al zeven keer doel voor de Engelsen. Onze tip bij deze wedstrijd is dat Sterling ook nu weer gaat scoren én gaat winnen. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.30 bij Toto.

Tsjechië – Engeland EK-Kwalificatie wedden

Quotes bij Toto

Winst Tsjechië: 6.70
Gelijkspel: 4.35
Winst Engeland: 1.43