18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

TSG Hoffenheim – Bayern München voorspelling – wedden, quotes en tip 18 januari 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: TSG Hoffenheim – Bayern München, Bundesliga
Aanvang: vrijdag 18 januari 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: winst Bayern München
Bookmaker: Toto
Quote: 1.59

Middenmotor

TSG Hoffenheim kun je dit seizoen als middenmoter aanwijzen. De ploeg van Julian Nagelsmann staat op de zevende plaats in de Bundesliga bij aanvang van deze speelronde. Er werden tot nu toe 25 punten bij elkaar gevoetbald. Hoffenheim won zes keer, speelde zeven keer gelijk en verloor vier keer.

De laatste zes duels van Hoffenheim eindigden allemaal in een gelijkspel. Dit was tegen Hertha BSC (3-3), Schalke 04 (1-1), VFL Wolfsburg (2-2), Borussia Mönchengladbach (0-0) en Werder Bremen (1-1). Nog een gelijkspel erbij tegen titelkandidaat Bayern München zou zeer welkom zijn voor Hoffenheim. De bookmakers zien dit echter niet zo snel gebeuren. Een quotering van 4.50 is namelijk verbonden aan een gelijkspel. De overige quoteringen voor de wedstrijd TSG Hoffenheim – Bayern München zijn als volgt: 5.05 voor een overwinning van Hoffenheim en 1.59 voor een overwinning van Bayern München.

Vorm hervonden

Bayern weet de afgelopen tijd weer wat winnen is. De club uit Beieren staat nog wel op de tweede plaats in de Bundesliga. Het verschil met koploper Borussia Dortmund bedraagt zes punten. Een misstap kan de Rekordmeister zich dus niet veroorloven.

De laatste vijf duels wist Bayern allemaal te winnen en mede daardoor staan de club op een puntentotaal van 36 na zeventien wedstrijden. Er werd achtereenvolgens gewonnen van Werder Bremen (1-2), FC Nürnberg (3-0), Hannover 96 (0-4), RB Leipzig (1-0) en Eintracht Frankfurt (0-3).

Onderlinge resultaten

TSG Hoffenheim – Bayern München stond 21 keer eerder op het programma in de Bundesliga. De statistieken zijn in het voordeel van Bayern met veertien overwinningen. Hoffenheim won slechts twee keer en het eindigde vijf keer in een gelijkspel.

De laatste keer dat deze wedstrijd in Hoffenheim gespeeld werd, won Hoffenheim. Op 9 september 2017 werd het 2-0.

Op 24 augustus 2018 stonden deze twee ploegen voor het laatst tegenover elkaar. In München won Bayern destijds met 3-1 van Hoffenheim.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Hoffenheim zijn de volgende spelers niet inzetbaar tegen Bayern München: Kerem Demirbay (beenblessure), Lukas Rupp (kruisbandblessure), Ermin Bicakcic (ziek) en Robin Hack (ziek)

Bij Bayern München kan men geen beroep doen op Mats Hummels (dijblessure), Arjen Robben (dijblessure), Corentin Tolisso (kruisbandblessure), Franck Ribéry (hamstringverrekking) en Renato Sanchez (schorsing).

TSG Hoffenheim – Bayern München tip

Bayern München wil nummer twee Borussia Dordmund niet uit het oog verliezen. Enige vorm van puntenverlies kan dan ook cruciaal zijn in de strijd om het kampioenschap. Bayern beschikt uiteindelijk wel over een kwalitatief betere selectie en daarom is de beste TSG Hoffenheim – Bayern München tip dat Bayern München wint, met een quotering van 1.59 bij Toto.

TSG Hoffenheim – Bayern München Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst TSG Hoffenheim: 5.05
Gelijkspel: 4.50
Winst Bayern München: 1.59