Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Manchester United, Premier League
Aanvang: zondag 13 januari 2018, 17.30 uur
Beste wedtip: winst Tottenham Hotspur
Bookmaker: Toto
Quote: 2.03

Tottenham Hotspur neemt het in eigen huis op tegen Manchester United. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Tottenham Hotspur – Manchester United.

Top-3

Tottenham draait nog altijd mee als het gaat om de bovenste plaatsen in de Premier League. De Spurs bezetten momenteel de derde plek met 48 punten uit 21 wedstrijden. Toch verloren de Spurs al 5 keer dit seizoen. Verder werd er nog geen enkele keer gelijkgespeeld. Nu staat dus het treffen met Manchester United op het programma. Van United zelf hoeven de Spurs niks te vrezen. Een totaal van tien punten scheidt beide ploegen op de ranglijst. Om zicht te blijven houden op het kampioenschap is het wel zaak dat de Spurs de wedstrijd winnend afsluiten. De bookmakers zien een overwinning van Tottenham wel gebeuren. De quotering is hierbij 2.03. Verder krijg je bij een gelijkspel 3.70 keer je inzet terug en bij een overwinning van Manchester United 3.50.

De Spurs kennen een goede reeks wedstrijden voorafgaand aan de wedstrijd tegen United. Zo werd er met 0-3 gewonnen van Cardiff City (Premier League), met 0-7 gewonnen van Tranmere (FA Cup) en met 1-0 gewonnen van Chelsea (League Cup).

Matig seizoen

Manchester United kent een matig seizoen tot nu toe. De Manunicans zijn terug te vinden op de zesde plaats in de Premier League. Deze plaats geeft aan het einde seizoen geen recht op deelname aan een Europees toernooi. Er is dus nog werk aan de winkel voor de ploeg van Ole Gunnar Solskjær.

United sloot de voorgaande vijf wedstrijden allemaal winnend af. Het won achtereenvolgens van Cardiff City (1-5), Huddersfield Town (3-1), Bournemouth (4-1), Newcastle United (0-2) en Reading (2-0).

Het gat met nummer vijf Arsenal is niet erg groot. Drie punten is de afstand tussen deze twee ploegen. Echter kan een nederlaag van United en een overwinning van Arsenal wel vervelende gevolgen hebben voor de klassering op de ranglijst. Een overwinning is dus meer dan welkom in Manchester.

Onderlinge resultaten

Tottenham Hotspur en Manchester United speelden tot dusver maar liefst 190 keer eerder tegen elkaar. De statistieken zijn duidelijk in het voordeel van de Manunicans met 90 overwinningen. Tottenham wist 52 keer te winnen en het eindigde 48 keer in een gelijkspel.

De laatste keer dat beide ploegen elkaar ontmoetten was op 27 augustus 2018. De Spurs trokken toen met 0-3 aan het langste eind.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Tottenham Hotspur kan men over een fitte selectie beschikken.

Bij Manchester United zijn Alexis Sanchez, Chris Smalling en Eric Bailly niet inzetbaar.

Tottenham Hotspur – Manchester United tip

Tottenham is bezig aan een beter seizoen dan Manchester United. De Spurs willen koploper Liverpool in het vizier houden en steken laten vallen is dan ook geen optie. De beste Tottenham Hotspur – Manchester United tip is dat Tottenham Hotspur wint met een quotering van 2.03 bij Toto.

Tottenham Hotspur – Manchester United wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 2.03
Gelijkspel: 3.70
Winst Manchester United: 3.50