18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Liverpool wedden, tips en quotes 22 oktober 2017

Maurice Krabbendam

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Liverpool, Premier League
Aanvang: zondag 22 oktober 2017, 17.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.36

Tottenham Hotspur krijgt Liverpool op bezoek.

Midweeks sterk

Beide teams hebben midweeks een sterke prestatie afgeleverd. Tottenham Hotspur slaagde erin om Real Madrid in het Estadio Santiago Bernabéu op een 1-1 gelijkspel te houden. Het gaat daardoor fier aan de leiding in z’n Champions League-groep, waarin concurrent Borussia Dortmund al op grote achterstand is gezet.

Liverpool drukte in de Champions League z’n overmacht uit in doelpunten. Het won op bezoek bij NK Maribor met maar liefst 0-7. The Reds speelden eerder gelijk tegen Sevilla en Spartak Moskou, en staan halverwege de groepsfase op de eerste plaats.

Vorm van de teams

De Spurs bouwden met het gelijke spel in Madrid voort aan een ongeslagen reeks die nu al tien duels duurt. De laatste drie wedstrijden in de Premier League eindigden allemaal in een overwinning
In de Premier League is het elftal van Maurico Pochettino knap de nummer drie, achter de twee clubs uit Manchester.

Liverpool staat vijf plaatsen lager bij het ingaan van de negende speelronde. Trainer Jürgen Klopp zag zijn elftal slechts één keer winnen in de laatste vijf competitie-ontmoetingen. Die serie van vijf begon met een 5-0 nederlaag bij Manchester City, en eindigde met een 0-0 gelijkspel tegen Manchester United op het eigen Anfield Road.

Tegen teams uit de top zes verloor Liverpool pas één uitduel onder management van Klopp, terwijl er vier zeges en vier gelijke spelen werden behaald.

Onderlinge ontmoetingen

Liverpool is tien duels op rij ongeslagen tegen Tottenham Hotspur. De laatste twee ontmoetingen eindigden in een zege voor The Reds: 2-0 in de Premier League en 2-1 in de League Cup. Die wedstrijden werden echter wel allebei in Liverpool gespeeld.

De laatste keer dat deze twee ploegen in Londen tegenover elkaar stonden, eindigde de ontmoeting in een gelijkspel. 1-1 in de competitie-ontmoeting van vorig seizoen, en een jaargang eerder 0-0.

Geblesseerden

Victor Wanyama en Erik Lamela zijn aan de zijde van Tottenham Hotspur niet inzetbaar. Achter de namen van Ben Davies, Moussa Dembélé en Georges-Kévin N’Koudou staat een vraagteken.

Bij Liverpool zitten dit weekend Sadio Mané, Adam Lallana, Nathaniel Clyne en Ádám Bogdán wegens blessures niet bij de selectie.

Thuisprobleem

Spurs speelt dit seizoen z’n thuiswedstrijden op Wembley. Dat heeft een groot veld, terwijl Tottenham voorheen op één van de kleinste velden speelde. Er is geopperd dat de matige thuiswedstrijden hier een gevolg van zijn. De thuisoverwinning op Bournemouth (1-0) was pas de eerste van dit seizoen in de Premier League, en de Spurs overtuigden daarin niet.

Het verschil tussen uit en thuis komt ook naar voren in de scoringsstatistieken van Harry Kane. Hij maakte al zijn zes doelpunten op verplaatsing. Uit 28 doelpogingen op Wembley wist hij niet één keer te scoren.

Tottenham Hotspur – Liverpool tip

De Spurs timmeren aan de weg, maar hebben nog niet overtuigd in de Premier League op Wembley. Liverpool mist ondertussen in Mané een belangrijke aanvallende kracht. Onder deze omstandigheden lijkt de kans op een nieuw gelijkspel tussen de teams groot. Bij Toto vind je deze weddenschap met een quotering van 3.36.

Tottenham Hotspur – Liverpool Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 2.04
Gelijkspel: 3.36
Winst Liverpool: 3.17