18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Leicester City voorspelling – wedden, quotes en tip 10 februari 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Leicester City, Premier League
Aanvang: zondag 10 februari 2019, 14.30 uur
Beste wedtip: winst Tottenham Hotspur
Bookmaker: Toto
Quote: 1.69

De nummers drie en elf van de Premier League staan tegenover elkaar: Tottenham Hotspur – Leicester City. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Verloren zoon

De fans van Tottenham Hotspur konden niet wachten en twee weken geleden was het zover. Verloren zoon Son Heung-min keerde terug van de Azië Cup en dat was hoog nodig ook. Sleutelspelers als Dele Alli en Harry Kane zijn geblesseerd en het lukte de nieuwe aanvalsleider Fernando Llorente niet om dat gemis in te vullen. De laatste wedstrijd voor de terugkeer van Son werd met moeite gewonnen: 1-2 bij Fulham in de blessuretijd.

Son liet direct zien waarom Tottenham blij moet zijn met zijn terugkeer. Tegen Watford zorgde hij tien minuten voor tijd voor de gelijkmaker, waarna Llorente voor de beslissende 2-1 zorgde. Tegen Newcastle United was de Zuid-Koreaanse aanvaller zelfs de enige doelpuntenmaker: 1-0. Je kunt de goede vorm van Son gebruiken als tip voor het doen van je voorspelling. Wedden op ‘Son scoort en wint’ levert je namelijk een quote op van 2.60.

Vrije val

De strijd in de subtop was lang heel spannend. Veel ploegen wilden de plek van ‘best of the rest’ opeisen. De topzes is, zoals zovaak, uit zicht geraakt maar daarachter wordt gestreden om plek zeven en acht. Wolverhampton Wanderers en Watford staan daar, achtervolgd door Everton, Bournemouth, Leicester City en West Ham United. Leicester had eerst een mooie voorsprong, maar de laatste tijd is een slechte reeks neergezet.

Tegen Southampton (1-2), Wolverhampton Wanderers (4-3), Liverpool (1-1) en Manchester United (0-1) wist de ploeg van coach Claude Puel maar één punt te pakken. Hierdoor is de achterstand op plek zeven nu vijf punten en staat Leicester op de elfde plaats. Tussendoor werd ook in de FA Cup met 2-1 verloren van Newport. Leicester zal er nu alles aan doen niet te verliezen. Tip: je kunt wedden dat Leicester gelijkspeelt of wint. Deze voorspelling heeft een quote van 1.94.

Onderlinge resultaten

Tottenham Hotspur is normaliter de favoriet in duels tegen Leicester City en dat komt vaak ook uit. De thuisploeg won vier van de laatste zes onderlinge duels. Een keer werd het gelijk en evenzovaak won Leicester. De laatste Tottenham Hotspur – Leicester City was een waar spektakel met 5-4 als einduitslag.

Teamnieuws

Son Heung-min zal waarschijnlijk in de spits starten, waardoor Fernando Llorente op de bank moet beginnen. Dele Alli en Harry Kane zijn er nog steeds niet bij, net als Ben Davies, Eric Dier en Vincent Janssen. Danny Rose kan terugkeren in de opstelling, waardoor Jan Vertonghen naar het centrum van de defensie verhuist en Davinson Sánchez op de bank terechtkomt.

Daniel Amartey en Marc Albrighton zijn de twee spelers die vanwege blessures dit duel moeten laten schieten aan de kant van Leicester City. Winteraanwinst Youri Tielemans, die gehuurd wordt van AS Monaco, kan in de basis terechtkomen. Hierdoor schuift James Maddison door naar de rechterflank en moet Demarai Gray genoegen nemen met een plek op de reservebank.

Tottenham Hotspur – Leicester City tip

Tottenham Hotspur – Leicester City is een wedstrijd tussen een topclub en een middenmoter die in slechte vorm is. Voor je voorspelling kan het dan ook aan te raden zijn te wedden in het voordeel van de thuisploeg. Tip: Tottenham Hotspur wint met een quote van 1.69 bij Toto.

Tottenham Hotspur – Leicester City Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 1.69
Gelijkspel: 3.80
Winst Leicester City: 5.05