18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Bournemouth voorspelling – wedden, quotes en tip 30 november 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Bournemouth, Premier League
Aanvang: zaterdag 30 november 2019, 16.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.74

De tweede competitiewedstrijd van José Mourinho bij zijn derde Engelse werkgever. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Tottenham Hotspur – Bournemouth.

Herkansing

Bij zijn laatste werkgever in Engeland ging José Mourinho niet heel fijn weg. Het huwelijk tussen de Portugees en Manchester United bleek niet gelukkig. In december 2018 besloot de clubleiding dan ook een punt achter de samenwerking te zetten. Een tijdje moest Mourinho zijn tijd doden met het analyseren van Premier League-duels op tv, maar deze maand kwam ook daar een einde aan. Tottenham Hotspur besloot enigszins verrassend coach Mauricio Pochettino op de straat te zetten en de Portugees werd als vervanger binnengehengeld, met een contract tot medio 2023.

Dit is zijn herkansing na het mislukte avontuur in Manchester. Tottenham staat voorlopig nog in de middenmoot van de Premier League, nu op de tiende plaats. Mourinho won direct zijn eerste wedstrijd, 2-3 uit bij West Ham United. Daarna werd ook Olympiakos verslagen in de Champions League: 4-2. Opvallend is het hoge aantal doelpunten in deze twee duels. Je kunt dit als tip gebruiken voor je voorspelling en wedden op ‘meer dan 3,5 goals’ tegen een quote van 2.21.

Saai

Bournemouth werd door mensen in heel Engeland beschimpt toen de club in 2015 voor het eerst in de clubhistorie promoveerde naar de Premier League. Het stadion zou veel te klein zijn voor de hoogste competitie, de spelers en de trainer niet ervaren genoeg en het budget te klein. In de jaren die volgden heeft Bournemouth aangetoond dat dit onzin is. Achter elkaar eindigde de club zestiende, negende, twaalfde en veertiende, dus Bournemouth kan uitstekend meedoen in de Premier League. Dit seizoen staan Eddie Howe en zijn mannen netjes op de elfde plek.

De laatste wedstrijden mogen qua doelpunten wel als saai omschreven worden. Na een 1-0-nederlaag tegen Arsenal volgde tweemaal 0-0, tegen Norwich City en Watford. Van Manchester United werd met 1-0 gewonnen, waarna Newcastle United (2-1) en Wolverhampton Wanderers (1-2) te sterk waren. Ondanks de nederlagen wist Bournemouth wel telkens te scoren. Tip: je kunt wedden dat het team ook nu scoort. Deze voorspelling heeft een quote van 1.56.

Onderlinge resultaten

Het recente verleden van Tottenham Hotspur – Bournemouth levert een heel groot thuisvoordeel op. Van de laatste zes wedstrijden won Tottenham Hotspur er namelijk vier, tegenover één Bournemouth-zege. Vooral het doelsaldo in deze zes duels spreekt enorm in het voordeel van de Londenaren: 14-2.

Teamnieuws

Doordat Hugo Lloris en Michel Vorm door blessures langs de kant staan, zal Paulo Gazzaniga sowieso op doel staan. Ook Ben Davies en Érik Lamela zijn geblesseerd. De kans is groot dat José Mourinho wat gaat rouleren en Jan Vertonghen en Tanguy Ndombélé de kans gaat geven om het vanaf de aftrap te laten zien. Christian Eriksen moet waarschijnlijk weer genoegen nemen met een rol als wisselspeler.

Bij Bournemouth zijn de personele problemen een stuk groter dan bij Tottenham. Vorige week kreeg Simon Francis een rode kaart, dus hij zit een schorsing uit. Ook Charlie Daniels, David Brooks, Junior Stanislas, Joshua King en Dominic Solanke kunnen niet spelen, allemaal door blessures. Ten slotte zijn ook Andrew Surman en Lloyd Kelly nog vraagtekens. Werk aan de winkel voor coach Eddie Howe.

Tottenham Hotspur – Bournemouth tip

Mourinho zal er alles aan doen om deze Tottenham Hotspur – Bournemouth winnend af te sluiten en ook zijn derde duel te winnen. Gezien de kwaliteiten moet dit ook wel lukken. Verwacht echter wel een goaltje van de bezoekers. Tip: wedden op ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.74 bij Toto.

Tottenham Hotspur – Bournemouth Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 1.37
Gelijkspel: 4.90
Winst Bournemouth: 6.90