18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Bayern München voorspelling – wedden, quotes en tip 1 oktober 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Bayern München, Champions League
Aanvang: Dinsdag 1 oktober 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Bayern München
Bookmaker: Toto
Quote: 2.08

In groep B van de Champions League staat een interessant affiche op het programma, want Tottenham Hotspur ontvangt Bayern München. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Tottenham Hotspur – Bayern München.

Werk aan de winkel

Het gaat nog niet zoals gewenst bij Tottenham, want het gat met de nummer één van de Premier League is na zeven duels al tien punten. Deze week ging het allemaal weer erg moeizaam bij The Spurs. In de League Cup verloor het met strafschoppen van Colchester United, waardoor het al vroeg in het toernooi is uitgeschakeld. Afgelopen weekend werd er in de Premier League wel gewonnen van Southampton, maar ook dit ging niet zonder slag of stoot. Mede door een rode kaart voor Serge Aurier in de eerste helft werd het een lastige klus. Toch wist Tottenham met een 2-1 overwinning van het veld te stappen.
De bookmakers verwachten dat The Spurs het dinsdag weer erg lastig gaan krijgen en hierdoor heeft een overwinning van die ploeg een quote van 3.10.

Vertrouwd aan kop

Bayern München heerst al jaren in de Bundesliga en na zes speelrondes heeft de club de koppositie weer te pakken. De ploeg is nog ongeslagen in de Duitse competitie met vier overwinningen en twee gelijke spelen. Met het scorend vermogen zit het ook wel goed, want Bayern scoorde al negentien keer in die zes wedstrijden. Robert Lewandowski maakte meer dan de helft van deze goals; de Poolse spits wist het net al tien keer te vinden.
De Duitse koploper startte dit Champions League-seizoen met een makkelijke overwinning. Tegen Rode Ster Belgrado was het veel beter en dit resulteerde in een 3-0 overwinning, maar dit had ook nog veel hoger uit kunnen vallen. De goede resultaten van Bayern zorgen er dan ook voor dat de ploeg dinsdag de favoriet is – een zege van de Duitse club heeft een quote van 2.08.

Beslissing via strafschoppen

De ploegen troffen elkaar helemaal aan het begin van het seizoen in de Audi Cup, die zich afspeelde in de Allianz Arena. Deze wedstrijd was in evenwicht, ondanks dat er bij Bayern veel jeugdspelers opgesteld stonden. Tottenham kwam een halfuur voor het einde van de wedstrijd met 2-0 voor en hiermee leek het beslist. Niets bleek minder waar, want Bayern sloeg snel toe en later maakte het zelfs nog gelijk. Hierdoor moesten penalty’s de doorslag geven en deze strafschoppenreeks werd door Tottenham gewonnen met 6-5.

Tottenham Hotspur – Bayern München tip

De teams zitten allebei in een hele andere flow op het moment. Bij Tottenham gaat alles moeizaam en bij Bayern lijkt alles weer vanzelf te gaan. Hierdoor is de Duitse ploeg de favoriet voor de overwinning dinsdag. Al helemaal met een Robert Lewandowski in de ploeg, die dit seizoen gemiddeld bijna twee goals per wedstrijd maakt. De tip bij deze wedstrijd is dan ook dat Bayern wint en deze voorspelling van Tottenham Hotspur – Bayern München heeft een quote van 2.08.

Tottenham Hotspur – Bayern München Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 3.10
Gelijkspel: 3.65
Winst Bayern München: 2.08