18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Spanje – Verenigde Staten WK vrouwen voorspelling – wedden, quotes en tip 24 juni 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Spanje – Verenigde Staten, WK vrouwen
Aanvang: maandag 24 juni 2019, 18.00 uur
Beste wedtip: Morgan scoort en wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.20

Het is tijd voor de achtste finales op het WK voor vrouwen. In een van die achtste finales nemen Spanje en de Verenigde Staten het tegen elkaar op. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Spanje – Verenigde Staten.

Kantje boord

Spanje heeft met de hakken over de sloot de achtste finale van het WK bereikt. In groep B waren Duitsland, China en Zuid-Afrika de poulegenoten. Het won één keer, verloor één keer en speelde ook één keer gelijk. Dat resulteerde in een puntentotaal van vier. China had aan het einde van de rit een identiek puntenaantal. Spanje ging uiteindelijk door op basis van een beter doelsaldo (1 om 0).

Op de eerste speeldag wonnen de Spanjaarden met 3-1 van Zuid-Afrika. In de tweede wedstrijd konden ze die overwinning geen goed gevolg geven. Er werd met 1-0 verloren van Duitsland. Op de laatste speeldag was een 0-0 gelijkspel tegen naaste concurrent China genoeg voor een plaats in de achtste finales.

Ongeslagen met overtuigende cijfers

De Verenigde Staten kende een veel betere groepsfase dan Spanje. Negen punten uit drie wedstrijden en achttien goals voor en nul tegen zijn statistieken waar men trots op kan zijn. De groepsgenoten van de VS waren Zweden, Chili en Thailand.

Laatstgenoemde kreeg een ongelofelijk hard pak slaag van de VS. Op de eerste speeldag werd het namelijk 13-0 voor de VS tegen Thailand. In die wedstrijd scoorde Alex Morgan maar liefst vier keer. Een interessante weddenschap voor de wedstrijd Spanje – Verenigde Staten om af te sluiten is de volgende: ‘Morgan scoort en wint’. Tegen Thailand wist ze het net namelijk makkelijk te vinden. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.20.

Hierna volgde nog twee prima overwinningen. Eerst werd Chili met 3-0 aan de kant gezet en vervolgens Zweden met 0-2. Dat betekende dat de VS de groepsfase met glas afsloot.

Gezien de statistieken van de VS dit toernooi is het niet zo gek dat de bookmakers dat land aanwijst als favoriet. Bij een Amerikaanse overwinning krijg je 1.41 keer je inzet terug. Bij een Spaanse overwinning 8.30 en bij een gelijkspel 4.60.

Onderlinge resultaten

Spanje en de Verenigde Staten stonden pas één keer eerder tegenover elkaar in het verleden. Dat was in dit jaar. Op 22 januari 2019 kruisten deze twee landen de degens in een oefenwedstrijd. Het werd uiteindelijk 0-1 voor de Verenigde Staten.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Spanje en de Verenigde Staten zijn er, voor zover dat bekend is, geen blessures of afwezige speelsters.

Spanje – Verenigde Staten tip

Spanje is gewaarschuwd voor het scorend vermogen van de Verenigde Staten. Het bemachtigde zelf een plek in de achtste finales met de hakken over de sloot. Het zelfvertrouwen zal groter zijn in het Amerikaanse kamp. Wedden op een overwinning van de VS heeft geen hoge quotering (1.41). Een interessante weddenschap is het gegeven dat Morgan scoort en wint. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.20 bij Toto.

Spanje – Verenigde Staten WK vrouwen wedden

Quotes bij Toto

Winst Spanje: 1.41
Gelijkspel: 4.60
Winst Duitsland: 8.30