18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Southampton – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip 31 augustus 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Southampton – Manchester United, Premier League
Aanvang: zaterdag 31 augustus 2019, 13.30 uur
Beste wedtip: winst Manchester United
Bookmaker: Toto
Quote: 1.99

De Premier League is alweer een poosje in volle gang. Southampton ontvangt in speelronde vier Manchester United. Het verschil tussen deze twee ploegen bedraagt één puntje. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Southampton – Manchester United.

Een daling is ingezet

Southampton heeft er al heel wat jaren opzitten in de Premier League. Vanaf het seizoen 2013/2014 tot en met het seizoen 2016/2017 nestelde het zich telkens in de top-10 van het hoogste niveau in Engeland. Achtereenvolgens eindigde het op plaats 8, plaats 7, plaats 6 en plaats 8.

De laatste twee jaar is het niet meer de top-10 waarin Southampton staat. In het seizoen 2017-2018 eindigde het op een zeventiende plaats en in het seizoen 2018-2019 op de zestiende plaats.

Op dit moment vinden we Southampton terug op de achttiende plaats met drie punten uit drie duels. Op de eerste speeldag werd er verloren van promovendus Burnley (3-0) en op de tweede speeldag werd er opnieuw verloren, maar dit keer nipt (Liverpool 1-2). Driemaal is scheepsrecht is een gezegde dat opging voor The Saints. In de derde speelronde werd er gewonnen op bezoek bij Brighton & Hove Albion (1-2).

Wisselvallige start van de competitie

Manchester United beleeft een wisselvallige start van het seizoen. Op de eerste speeldag werd de vloer aangeveegd met Chelsea (4-0), maar hierna ging het slecht. Er werd gelijkgespeeld tegen Wolverhampton Wanderers (1-1) en verloren in eigen huis van Crystal Palace (1-2).

Vorig seizoen eindigde United op de zesde plaats. Er werden 66 punten gehaald uit 38 wedstrijden. Meedoen om de titel lijkt er al een aantal jaar niet in te zitten. De laatste keer dat United zich de beste van Engeland mocht noemen, was in het seizoen 2013-2014.

Nu staat United op de vijfde plek met vier punten. Om aan te haken bij de top zal er gewonnen moeten worden van Southampton. De bookmakers zien een overwinning van United wel gebeuren. Een overwinning van die club heeft namelijk een quotering van 1.99.

Terug in de tijd

Southampton en Manchester United stonden 87 keer eerder tegenover elkaar. De onderlinge statistieken zijn in het voordeel van United met 49 overwinningen. Southampton won 17 keer en het eindigde 21 keer in een puntendeling.

United won van de laatste drie onderlinge ontmoetingen slechts één editie. Op 2 maart werd er met 3-2 gewonnen. Daarvoor eindigde het twee keer in een gelijkspel (2-2 en 0-0).

Teamnieuws

De lijst van afwezigen bij United is enorm. De volgende spelers kunnen niet in actie komen: Luis Antonio Valencia, Demetri Mitchell, Timothy Fosu-Mensah, David de Gea, Lee Grant, Viktor Nilsson-Lindelof, Tahith Chong, Anthony Martial, Alexis Sanchez, Eric Bailly Bertrand, Diogo Dalot en Luke Shaw.

Bij Southampton staan Michael Obafemi, Jannik Vestergaard, Maya Yoshida, Shane Long en Mohamed Elyounoussi.

Southampton – Manchester United tip

United is op papier de betere ploeg en beschikt ook over een betere selectie. Het zal voor Southampton een lastige partij gaan worden. Het krachtsverschil zal doorslaggevend zijn en daarom is de beste Southampton – Manchester United tip dat United wint. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.99 bij Toto.

Southampton – Manchester United Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Southampton: 3.55
Gelijkspel: 3.35
Winst Manchester United: 1.99