18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Slavia Mozyr – BATE Borisov voorspelling – wedden, quotes en tip 28 maart 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Slavia Mozyr – BATE Borisov, Wit-Rusland Premier League
Aanvang: zaterdag 28 maart 2020, 13.00 uur
Beste wedtip: BATE Borisov wint en houdt de nul
Bookmaker: Toto
Quote: 2.15

De twee onderste ploegen op de ranglijst van de Wit-Russische Premier League ontmoeten elkaar. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Slavia Mozyr – BATE Borisov.

Overleven

Slavia Mozyr is niet bepaald een van de hoogvliegers van de Wit-Russische Premier League. In 2017 degradeerde de club zelfs naar het tweede niveau, al wist het wel na een jaar alweer een terugkeer te maken.

Na de promotie wist Slavia vorig seizoen als achtste te eindigen in de rangschikking. Dit seizoen hoopt de clubleiding daar verandering in te brengen, al blijft het overleven om niet te degraderen uit de Premier League.

In de voorbereiding had Slavia Mozyr zeer wisselvallende resultaten. Naast zeges op Gomel met 5-0 en 5-3 werd bijvoorbeeld ook met 5-0 verloren van Rubin Kazan. De competitiestart leverde een 3-1-nederlaag op tegen FK Slutsk.

Hier wil de club zich graag voor revancheren. Heb je hier vertrouwen in? Dan is wedden op winst van de thuisclub een goede tip. Deze voorspelling heeft een quote van 6.95.

Revanche

In 1999 en 2002 was BATE Borisov al kampioen geworden, maar daarna begon de ultieme zegereeks van de topclub. In 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018 wist BATE kampioen te worden. Dat is liefst dertien keer op rij!

Vorig jaar moest nummer veertien worden, maar dat ging niet door. Aan het einde van de rit stond namelijk niet BATE bovenaan in de Wit-Russische Premier League, maar Dynamo Brest. Die club pakte de eerste titel ooit.

Met hernieuwde moed ging de Wit-Russische recordkampioen dit seizoen jagen op revanche, die behaald kon worden met een nieuwe landstitel. De start bleek echter een valse te zijn, waarvoor BATE ook revanche wil halen. Van het kleiner geachte Energetik werd met 3-1 verloren, waardoor BATE opeens tweede van onder staat.

Tip: BATE wil de status van ultieme topclub weer goedmaken. Hiervoor moet een overtuigend resultaat geboekt worden tegen Slavia Mozyr. Je kunt wedden op de voorspelling ‘BATE Borisov wint met handicap -1’ tegen een quote van 2.07.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan is BATE Borisov in het voordeel. De bezoekers wonnen vier van de laatste zes duels en verloren er slechts een. Het doelsaldo in deze wedstrijden is 3-15. De laatste Slavia Mozyr – BATE Borisov was vorig jaar april en eindigde in 1-2. Opvallend: BATE hield viermaal de nul in deze reeks duels.

Teamnieuws

Na zijn rode kaart in de eerste speelronde moet Slavia Mozyr het stellen zonder Igor Tymonyuk, waardoor Egor Potapov centraal achterin start. Ilya Vasilevich is gehuurd van BATE maar lijkt het tegen zijn eigenlijke werkgever te moeten stellen met een plekje op de bank.

Tegenstander BATE Borisov zal waarschijnlijk spelen met Pavel Nekhajchik in de basis. De winteraanwinst scoorde al twee duels op rij. Jakov Filipovic speelde slecht in de eerste wedstrijd en hij wordt mogelijk vervangen in de verdediging door Boris Kopitovic.

Slavia Mozyr – BATE Borisov tip

Slavia Mozyr – BATE Borisov: beide teams begonnen belabberd aan dit seizoen, maar BATE zou toch sterk genoeg moeten zijn dit duel zonder veel moeite te winnen. Tip: wedden op de voorspelling ‘BATE Borisov wint en houdt de nul’ met een quote van 2.15 bij Toto.

Slavia Mozyr – BATE Borisov Wit-Rusland Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Slavia Mozyr: 6.95
Gelijkspel: 4.25
Winst BATE Borisov: 1.39