18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sevilla – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 21 augustus 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Sevilla – Internazionale, Europa League
Aanvang: vrijdag 21 augustus 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Internazionale wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.17

Er deden in totaal 213 teams mee en we hebben 196 wedstrijden achter de rug, maar er zijn nog maar twee teams over in de Europa League. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Sevilla – Internazionale.

Reputatie

Sevilla heeft een reputatie hoog te houden in de op een na hoogste Europese competitie. In de seizoenen 2005/06, 2006/07, 2013/14, 2014/15 en 2015/16 stonden de Spanjaarden in de finale van de UEFA Cup of de hernoemde Europa League. In deze jaren moesten Middlesbrough, Espanyol, Benfica, Dnipro Dnipropetrovsk en Liverpool het onderspit delven. Alle finales waren een prooi voor Sevilla, wat deze perfecte statistiek graag wil voortzetten.

Dat moet nu dan ook gebeuren tegen Internazionale. Tot nu toe werd de groep met APOEL Nicosia, FK Qarabag en F91 Dudelange overleefd, waarna CFR Cluj, AS Roma, Wolverhampton Wanderers en Manchester United werden uitgeschakeld. Tip: veel goals hoef je in duels van Sevilla niet te verwachten. In vijf van de laatste zes duels werd maximaal twee keer gescoord. Wedden op de voorspelling ‘minder dan 2,5 goals’ levert je een quote op van 1.77.

Beloning

Iedereen bij Internazionale zal het erover eens zijn dat de Milanese club een prima seizoen heeft doorgemaakt. De tweede plaats in de competitie is al reden tot euforie bij Inter, maar ook Europees gaat het niet verkeerd. In de groepsfase van de Champions League lukte het niet om boven Barcelona of Borussia Dortmund te eindigen, maar door de derde plek maakte de ploeg van Antonio Conte wel kans op Europees succes in de Europa League.

En zo geschiedde. Eerst werd Ludogorets Razgrad over twee wedstrijden verslagen en daarna moesten Getafe (2-0), Bayer Leverkusen (2-1) en Shakhtar Donetsk (5-0) hun meerdere erkennen in Internazionale. Vooral de vorm van spits Romelu Lukaku is erg goed en kan een tip zijn voor je voorspelling. Hij scoorde vier keer in drie duels. Ga je wedden op een doelpunt van de Belgische aanvaller? Dan staat hier een quotering van 2.47 tegenover.

Onderlinge resultaten

De wedstrijd Sevilla – Internazionale werd nog nooit afgewerkt in een officieel Europees seizoen.

Teamnieuws

Bij Sevilla weinig problemen. Het gehele teams is beschikbaar. Nemanja Gudelj maakte zijn return in de halve finale na het coronavirus te hebben gehad. Doelman Yassine Bounou zal als doelman blijven fungeren. Voorin moet coach Julen Lopetegui kiezen tussen Youssef En-Nesyri en Luuk de Jong, die in de halve finale als invaller de winnende maakte.

Alexis Sánchez viel in tegen Shakhtar Donetsk maar lijkt nog steeds niet heel fit om in de basis te kunnen beginnen. Matías Vecino kan door een blessure niet meedoen, maar Stefano Sensi is wel weer beschikbaar. Toch krijgen Roberto Gagliardini, Marcelo Brozovic en Nicolo Barella waarschijnlijk de voorkeur.

Sevilla – Internazionale tip

Sevilla – Internazionale: als er een club is die gespecialiseerd is in de Europa League, dan is het wel Sevilla. Toch schatten we de Italianen wat sterker in. Tip: wedden op de voorspelling ‘Internazionale wint’ met een quote van 2.17 bij Toto.

Sevilla – Internazionale Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Sevilla: 3.40
Gelijkspel: 3.40
Winst Internazionale: 2.17