18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sampdoria – AC Milan voorspelling – wedden, quotes en tip 27 juli 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Sampdoria – AC Milan, Serie A
Aanvang: Woensdag 29 juli 2020, 19.30 uur
Beste wedtip: winst AC Milan
Bookmaker: Toto
Quote: 1.67

Nog drie wedstrijden en dan is het Serie A-seizoen voorbij. In speelronde 36 nemen Sampdoria en AC Milan het tegen elkaar op. Het is duel tussen de nummers veertien (Sampdoria) en zes (AC Milan). Dit is onze voorbeschouwing voor Sampdoria – AC Milan.

Handhaving

Voor Sampdoria zit het seizoen er eigenlijk op. Het heeft niks meer om voor te spelen. Het staat op de vijftiende plaats met 41 punten uit 36 wedstrijden. Het is al een tijdje uit de degradatiezorgen en mag zich dit seizoen een middenmoter noemen. Sampdoria won twaalf keer, speelde vijf keer gelijk en verloor achttien keer.

De twee laatste wedstrijden voor Sampdoria gingen verloren. Het nam het eerst in een eigen huis op tegen Genoa. De bezoekers kwamen op een 0-1 voorsprong, maar zagen Sampdoria tien minuten later alweer langszij komen. Manolo Gabbaidini was de doelpuntenmaker. Sampdoria kon niet doordrukken en kreeg in de 72e minuut ook nog de 1-2 om de oren.

Afgelopen weekend had Sampdoria de ondankbare taak om als tegenstander te fungeren in de wedstrijd waarin Juventus dan uiteindelijk kampioen werd. Het werd 2-0 voor de club uit Turijn en aan de zijde van Sampdoria kon Morten Thorsby inrukken met rood.

Ongeslagen reeks

AC Milan is bezig aan een goede serie wedstrijden. De laatste tien wedstrijden gingen stuk voor stuk niet verloren. Er werd zeven keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Lecce (1-4), AS Roma (2-0), Lazio (0-3), Juventus (4-2), Parma (3-1), Bologna (5-1) en Sassuolo (1-2) werden allemaal aan de zegekar gebonden. Tegen SPAL (2-2), Napoli (2-2) en Atalanta (1-2) werd er gelijkgespeeld.

Milan staat nu op de zesde plaats met 60 punten uit 36 wedstrijden. De zesde plaats geeft recht op een plek in de voorrondes van de Europa League. Met nog twee wedstrijden te spelen is er in theorie nog meer mogelijk voor de Milanese ploeg. Op de vijfde plaats – die recht geeft op een direct Europa League-ticket – staat AS Roma. Het gat van vier punten lijkt wel erg groot om nog te overbruggen.

Wat denken de bookmakers van Sampdoria – AC Milan?

De bookmakers zien AC Milan als de favoriet voor de overwinning. Die weddenschap heeft een quotering van 1.67. Een overwinning van Sampdoria staat gequoteerd op 4.50 en een gelijkspel op 3.85.

Terug in de tijd

De eerste ontmoeting tussen Sampdoria en AC Milan vond plaats op 6 januari. In Stadio Giuseppe Meazza in Milaan kwamen beide ploegen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. In dat duel vielen nogal veel kaarten. In totaal moest de scheidsrechter zes spelers op de bon slingeren. Vijf van die kaarten waren voor Sampdoria en slechts één was voor AC Milan.

Teamnieuws

Zlatan Ibrahimovic mag dan wel 38 jaar oud zijn, maar blijkt nog altijd van waarde te kunnen zijn voor Milan. In het voorlaatste duel tegen Sassuolo nam hij beide treffers van Milan voor zijn rekening. Daardoor wonnen de Milanezen uiteindelijk met 1-2. De Zweed heeft nu zeven keer gescoord en had daar zestien wedstrijden voor nodig. Als je voorspelt dat Ibrahimovic tegen Sampdoria opnieuw trefzeker is, krijg je 3.75 keer je inzet terug.

Sampdoria – AC Milan tip

Sampdoria-uit moet voor AC Milan geen probleem zijn. Zeker niet als je kijkt naar de huidige vorm van die ploeg. Onze tip bij dit Sampdoria – AC Milan is dan ook dat de bezoekers de volle buit pakken. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.67 bij Toto.

Sampdoria – AC Milan Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Sampdoria: 4.50
Gelijkspel: 3.85
Winst AC Milan: 1.67