18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Rosenborg BK – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 3 oktober 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: Rosenborg BK – PSV, Europa League
Aanvang: donderdag 3 oktober 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 1.79

Na de winst op Sporting gaat PSV op jacht naar zege nummer twee. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Rosenborg BK – PSV.

Teleurstelling

Het is zwaar weer voor de supporters van Rosenborg BK. De laatste jaren was het al snel duidelijk wie er met de prijzen vandoor ging in Noorwegen. In de laatste 27 jaar pakte Rosenborg 20 titels, waaronder in de laatste vier seizoenen. Dit jaar is het al een stuk spannender voor de Noorse voetbalvolgers. Molde FK gaat met 52 punten aan de leiding (de Eliteserien begon al in maart) en pas op de vierde plek vinden we Rosenborg terug, met liefst twaalf punten minder dan de koploper.

In de competitie leed Rosenborg al vijf nederlagen en zevenmaal werd gelijkgespeeld. De Europa League leverde ook een valse start op voor de Noorse recordkampioen. LASK Linz was in de eerste wedstrijd met 1-0 te sterk. Gezien de concurrentie van Sporting Lissabon en PSV weet Rosenborg dat het voornamelijk punten moest halen tegen LASK, dus dit mag met recht een teleurstelling genoemd worden. Tip: tegen PSV gaat Rosenborg ervoor om niet te verliezen. De quote voor deze voorspelling is 1.83.

Talentenshow

Waar het minder goed gaat met Rosenborg, zijn het wel mooie tijden om fan te zijn van PSV. Samen met concurrent Ajax gaan de Eindhovenaren aan de leiding in de Eredivisie, met alleen verliespunten tegen FC Twente en Ajax (beiden 1-1). Verder werden alle duels gewonnen. Een smetje op de goede seizoensstart is de uitschakeling tegen FC Basel in de voorronde van de Champions League. Door achter elkaar FK Haugesund en Apollon Limassol uit te schakelen speelt PSV toch nog Europa League.

De start in de groepsfase was erg goed. Sporting Lissabon kwam op bezoek in Eindhoven en het leek spannend te worden. Uiteindelijk trok de Nederlandse club de 3-2 over de streep. De talentenshow uit Brabant (met onder meer Pablo Rosario, Mohammed Ihattaren, Cody Gakpo en Donyell Malen) wil nu doorpakken. Je kunt als tip gebruiken dat PSV in zeven van de laatste acht wedstrijden minimaal drie keer scoorde. Wedden op de voorspelling ‘PSV scoort drie keer of vaker’ heeft een quote van 3.95.

Onderlinge resultaten

We moeten terug naar het seizoen 2004/05 voor de laatste keer dat de wedstrijd Rosenborg BK – PSV een officieel affiche was. In de Champions League won PSV tweemaal; met 1-2 en 1-0.

Teamnieuws

Rosenborg BK lijkt met een fitte selectie naar dit duel toe te kunnen werken.

PSV verwelkomde Ryan Thomas en Ibrahim Afellay weer bij het team, maar moet Gastón Pereiro en Sam Lammers nog steeds missen.

Rosenborg BK – PSV tip

Vooral voor de thuisploeg is deze Rosenborg BK – PSV nu al een belangrijke wedstrijd geworden. De kwaliteiten van PSV lijken toch genoeg voor een overwinning. Tip: wedden op de voorspelling ‘PSV wint’ met een quote van 1.79 bij Toto.

Rosenborg BK – PSV Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst Rosenborg BK: 4.25
Gelijkspel: 3.50
Winst PSV: 1.79