18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Sevilla voorspelling – wedden, quotes en tip 18 januari 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Real Madrid – Sevilla, Primera División
Aanvang: zaterdag 18 januari 2020, 16.00 uur
Beste wedtip: winst Real Madrid
Bookmaker: Toto
Quote: 1.59

De Primera División ontwaakt na de winterslaap! Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Real Madrid – Sevilla.

Prijzenkast

De prijzenkast van Real Madrid is natuurlijk al niet onaardig gevuld. De Madrileense club hengelde de meeste Spaanse landstitels binnen en daarnaast ook de meeste Champions League-eindzeges. Vorig seizoen was voor De Koninklijke echter in alle opzichten teleurstellend. Barcelona won de Primera División, Liverpool de Champions League en Valencia de Copa del Rey. Met het winnen van de Supercopa de España (op penalty’s tegen Atlético Madrid) is de eerste slag van 2020 geslagen.

Nu is het tijd om door te pakken voor Real. In de competitie is de achterstand op Barcelona minimaal. Allebei de clubs hebben 40 punten en het doelsaldo is respectievelijk +26 en +24. Opvallend: in de laatste zes wedstrijden heeft het team van Zinédine Zidane viermaal gelijkgespeeld, tegen Valencia, Barcelona, Athletic Bilbao en Atlético Madrid. Dit kan een tip zijn voor je voorspelling. Wedden op een gelijkspel levert een quote op van 4.05.

Renovatie

De beleidsbepalers van Sevilla gingen niet tevreden de winterstop in. Vooral over de spitsen was veel onvrede bij de club. Javier Hernández en Munas Dabbur mochten de club verlaten. Die laatste is al weg, naar TSG Hoffenheim, maar Hernández staat nog steeds op de nominatie om te vertrekken. Youssef En-Nesyri werd voor 20 miljoen euro opgehaald bij Leganés. De Marokkaan mag vanaf deze winter de concurrentiestrijd met Luuk de Jong aangaan.

Extra aanvalskracht is geen overbodige luxe voor Sevilla. Er zijn namelijk liefst tien clubs die meer doelpunten hebben gemaakt dit seizoen dan de huidige nummer vier van de competitie. De klassering is mooi, maar het aantal doelpunten is iets waar zeker nog aan gewerkt mag worden door coach Julen Lopetegui. Tip: in de laatste elf competitiewedstrijden werd maximaal drie keer gescoord. Wedden op de voorspelling ‘minder dan 3,5 goals’ geeft een quote van 1.48.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden is Real Madrid in het voordeel, met vier overwinningen in de laatste zes ontmoetingen. Daarnaast won Sevilla tweemaal. Het doelsaldo is met 14-7 ruim in het voordeel van Madrilenen. De laatste Real Madrid – Sevilla was vorig jaar januari, toen Real met 2-0 won.

Teamnieuws

Real Madrid mist Federico Valverde door zijn rode kaart in de strijd om de Supercopa de España. Het is nog onzeker of Sergio Ramos mee kan spelen, terwijl Marco Asensio, Eden Hazard en Karim Benzema er sowieso niet bij zijn. Hierdoor is de kans groot dat Éder Militão achterin start en Luka Jovic met Gareth Bale het spitsenduo vormt.

De lijst aan afwezigen bij Sevilla is aanzienlijk korter. Lucas Ocampos zit een schorsing uit en is zodoende de enige die gemist wordt. Franco Vázquez keert daardoor terug in het elftal. Sergio Reguilón is weer terug, waar Luuk de Jong toch het vertrouwen krijgt in de spits.

Real Madrid – Sevilla tip

De bezoekers hebben de punten bij deze Real Madrid – Sevilla hard nodig om aan te haken bij de toptwee. Toch lijkt Real sterk genoeg te zijn om dit duel te winnen. Tip: wedden op de voorspelling ‘winst Real Madrid’ met een quote van 1.59 bij Toto.

Real Madrid – Sevilla Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Real Madrid: 1.59
Gelijkspel: 4.05
Winst Sevilla: 4.85