18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Paris Saint-Germain voorspelling – wedden, quotes en tip 26 november 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Real Madrid – Paris Saint-Germain, Champions League
Aanvang: dinsdag 26 november 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Paris Saint-Germain houdt de nul
Bookmaker: Toto
Quote: 4.25

De Champions League gaat weer verder. In groep A neemt Real Madrid het op tegen Paris Saint-Germain. In de eerste ontmoeting rekende PSG vrij eenvoudig af met Real Madrid: 3-0. Dit is onze voorbeschouwing voor Real Madrid – Paris Saint-Germain.

In punten gelijk met aartsrivaal FC Barcelona

Real Madrid is in de competitie gedeeld koploper samen met FC Barcelona. Het behaalde 28 punten uit 13 wedstrijden. Real won tot nu toe acht keer, speelde vier keer gelijk en verloor één keer.

In de laatste zes wedstrijden bleef Real ongeslagen. Er werd vijf keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Opvallend detail: de Madrilenen kregen in die zes wedstrijden slechts één goal tegen. Dat levert een mooi doelsaldo op van 19-1.

In de Champions League is Real hard op weg naar de volgende ronde. Er werden tot nu toe zeven punten vergaard en daarmee staat De Koninklijke op de tweede plaats in groep A. Er werd alleen verloren van Paris Saint-Germain. Dat was op de eerste speeldag. Daarna werd er gelijkgespeeld tegen Club Brugge (2-2) en twee keer gewonnen van Galatasaray (0-1 en 6-0).

Wederom de onbetwiste koploper

Ook in dit seizoen is Paris Saint-Germain op de eerste plaats terug te vinden in de Franse Ligue 1. De Parijzenaars haalden 33 punten uit 14 wedstrijden. Er werd elf keer gewonnen en drie keer verloren. Een gelijkspel kwam er dus nog niet.

Afgelopen wedstrijd rekende Paris af met LOSC Lille. De nummer twee van vorig seizoen werd met 2-0 aan de kant gezet in Parijs. Mauro Icardi en Ángel Di Maria zorgden voor de doelpunten.

De volgende ronde is voor Paris zo goed als zeker bereikt. Het heeft na vier duels nog altijd de totale score: twaalf uit vier. Paris mag zichzelf een groot compliment geven voor de stabiele defensie. In die vier wedstrijden incasseerde het nog geen enkele tegengoal. Van Real Madrid en Club Brugge werd met grote cijfers gewonnen. Real werd met een 3-0 nederlaag huiswaarts gestuurd en Brugge met een 0-5 nederlaag.

Wat denken de bookmakers van Real Madrid – Paris Saint-Germain?

De bookmakers zien Real Madrid als de favoriet voor dit duel. Een quotering van 2.26 is verbonden aan een Spaanse overwinning. Een overwinning van koploper Paris Saint-Germain heeft een quotering van 2.80.

Een gelijkspel staat op 3.55.

Terug in de tijd

Real Madrid en Paris Saint-Germain stonden negen keer eerder tegenover elkaar in het verleden. De statistieken zijn in het voordeel van Real met vier overwinningen. PSG wist drie keer te winnen.

In de eerdere ontmoeting in deze poule werd het dus 3-0 voor de Fransen. Ángel Di Maria was toen de grote man aan de kant van PSG. Hij trof twee keer doel tegen zijn oude club. In de blessuretijd bepaalde Thomas Meunier de eindstand op 3-0.

Teamnieuws

Bij Paris Saint-Germain en Real Madrid zijn een aantal blessuregevallen.

Aan de kant van Real Madrid kunnen de volgende spelers niet in actie komen: Marco Asensio, Nacho, Lucas Vázquez en James Rodríguez. Bij Paris Saint-Germain zijn Thilo Kehrer en Marco Verrati niet inzetbaar.

Real Madrid – Paris Saint-Germain tip

Real zal ongetwijfeld revanche willen nemen voor de forse nederlaag in Parijs. Het speelt nu thuis, maar heeft ook gezien dat PSG in de uitwedstrijden sterk is. Het zal ongetwijfeld een hele klus worden om de Parijse defensie te passeren. Onze tip bij deze editie van Real Madrid – Paris Sain-Germain is dat PSG ook in dit duel de nul houdt. Deze weddenschap heeft een quotering van 4.25 bij Toto.

Real Madrid – Paris Saint-Germain Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Real Madrid: 2.26
Gelijkspel: 3.55
Winst Paris Saint-Germain: 2.80