18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Club Brugge voorspelling – wedden, quotes en tip 1 oktober 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Real Madrid – Club Brugge, Champions League
Aanvang: dinsdag 1 oktober 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Real wint zonder tegendoelpunt
Bookmaker: Toto
Quote: 2.35

De groepswedstrijd gaat verder in de Champions League. Real Madrid gaat na de pijnlijke nederlaag op bezoek bij Paris Saint-Germain (3-0) op zoek naar eerherstel tegen Club Brugge. Dit is onze voorbeschouwing voor de wedstrijd Real Madrid – Club Brugge

Gelijkspel in de stadsderby

Real Madrid is koploper van de Spaanse competitie. Het staat bovenaan met zestien punten uit zeven wedstrijden. Het is allesbehalve een zekere positie, want maar liefst vier andere ploegen bevinden zich op drie punten afstand of minder.

In de altijd beladen stadsderby tegen Atlético Madrid werd er door beide ploegen niet gescoord: 0-0. Hierdoor blijft Atléti op slechts twee punten van Real staan. Het was geen hoogstaande wedstrijd in Madrid. De echt grote kansen bleven uit en 0-0 was het logische gevolg hiervan. Real Madrid blijft door dit gelijke spel ongeslagen en is nu inmiddels de enige club in Spanje die dat nog kan zeggen.

In de Champions League zal het beter moeten dan tegen Atlético. De eerste groepswedstrijd tegen Paris Saint-Germain ging namelijk met 3-0 betrekkelijk kansloos verloren. Real staat onderaan in groep A. Nummer drie Galatasaray en nummer twee Club Brugge hebben allebei één punt.

Het gaat goed met Club Brugge

Club Brugge is bezig aan een goed seizoen in de Belgische Jupiler Pro League. De Belgen staan eerste met 20 punten uit acht wedstrijden. Club is net als Real als enige club in de competitie nog ongeslagen. In totaal werd er zes keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld.

Brugge kende een uitstekende generale repetitie voor het treffen met Real in de Champions League. Op bezoek bij promovendus KV Mechelen werd met maar liefst 0-5 gewonnen. Daarvoor werd al gewonnen in de beker van Franc Borains met 0-3.

Vorig seizoen eindigde Brugge op de derde plaats tijdens de groepsfase van het Miljardenbal. Het zat toen in een groep met Atlético Madrid, AS Monaco en Borussia Dortmund. Hierdoor stroomden de Belgen in bij de Europa League. Daar was Red Bull Salzburg de tegenstander en die ploeg bleek uiteindelijk over twee wedstrijden te sterk.

Wat denken de bookmakers van Real Madrid – Club Brugge ?

De quotering voor een overwinning van Club Brugge is met 9.10 erg hoog. Er is dus weinig vertrouwen vanuit de bookmakers voor een Belgische overwinning.

Een overwinning van Real staat op 1.24 en lijkt ook het meest voor de hand liggend, gezien de onderlinge krachtsverschillen.

Een gelijkspel krijgt een quotering van 6.10.

Terug in de tijd

Slechts twee keer eerder stonden Real Madrid en Club Brugge tegenover elkaar. Dat was zelfs in de vorige eeuw.

In het seizoen 1976/1977 speelden ze tegen elkaar in het kader van de Champions League. In een tweeluik won Brugge in eigen huis met 2-0. In de return hield het de Spanjaarden in Madrid op 0-0.

Teamnieuws

Bij Real Madrid staan Marco Asensio en Ferland Mendy aan de kant met blessures.

Bij Club Brugge kunnen Federico Ricca en Éder Balanta niet in actie komen.

Real Madrid – Club Brugge tip

Real zal voor eigen publiek willen laten zien dat het ook kan winnen in de Champions League. Club Brugge lijkt hier de ideale tegenstander voor. Het onderlinge krachtsverschil is namelijk groot. Brugge doet het daarentegen uitstekend in de competitie en is zeker niet een tegenstander om te onderschatten. Tóch lijkt een Spaanse overwinning realistisch. Alleen daarop wedden levert een lage quote van 1.24 op. Je kunt het interessanter maken door te stellen dat Real gaat winnen zonder een tegendoelpunt te incasseren. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.35 bij Toto

Real Madrid – Club Brugge Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Real Madrid: 1.24
Gelijkspel: 6.10
Winst Club Brugge: 9.10