18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – Vitesse voorspelling – wedden, quotes en tip 14 september 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: PSV – Vitesse, Eredivisie
Aanvang: Zaterdag 14 september 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Winst PSV en minder dan 4.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.84

Alle interlandverplichtingen zijn achter de rug en de spelers keren daarom terug bij hun clubs. De Eredivisie gaat dus weer door en deze week staat onder andere de topper tussen PSV en Vitesse op het programma. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Landstitel heroveren

Nu het nieuwe seizoen een aantal duels oud is, lijkt het erop dat PSV zeker weer mee kan gaan doen om de landstitel. Dan is het natuurlijk wel zaak om dit soort testen, tegen sterke tegenstanders, te doorstaan. De Eindhovenaren zijn bezig met een sterke reeks en willen deze nog even voortzetten, want ze hebben een zwaar programma in de aankomende weken. PSV komt na Vitesse volgende week ook nog Sporting CP en Ajax tegen.
In de laatste wedstrijd voor de interlandbreak speelde PSV tegen RKC en na een moeizame start, wist de club uit Eindhoven zich toch nog terug te knokken in de wedstrijd. Dit leidde tot een 1-3 overwinning waarin de nieuwe mannen, Timo Baumgartl en Konstantinos Mitroglou, trefzeker waren.

Koploper

Vitesse staat met elf punten uit vijf wedstrijden momenteel eerste in de Eredivisie. Ajax en PSV volgen met tien punten en speelden een wedstrijd minder. De club uit Arnhem moet er nog maar even van genieten, want de bookmakers zien het zomaar gebeuren dat Vitesse na dit weekend niet meer op de eerste plaats staat. Een overwinning van deze club heeft namelijk een quote van 6.30, terwijl een zege van PSV een quotering van 1.42 heeft.
Vorige week deed Vitesse erg goede zaken door met 2-1 te winnen van directe concurrent AZ. In deze wedstrijd toonde het veerkracht, want het kwam met 0-1 achter in de eerste helft. Kort voor rust trok Tim Matavž de stand al weer recht. Deze 1-1 stand bleef lang op het scorebord staan, maar in de absolute slotfase, de 96e minuut, ontpopte Matúš Bero zich tot man of the match. Hij miste eerst een penalty, die in de rebound werd binnengeschoten, maar moest opnieuw aanleggen, omdat er spelers te vroeg inliepen. De tweede strafschop schoot hij wel feilloos binnen en hierdoor was het Vitesse dat er met de winst vandoor ging.

Spannend tot de laatste minuut

Vitesse wist het PSV vorig jaar erg lastig te maken in Arnhem, want het zorgde ervoor dat de Eindhovenaren alles op alles moesten zetten. Zo kwam Vitesse drie keer op voorsprong, maar toch was dit net niet genoeg. PSV sleepte er namelijk een gelijkspel uit door in de laatste minuut nog een strafschop te benutten, waardoor het duel eindigde in 3-3. Eerder in dat seizoen lieten de clubs ook al zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn. Vitesse kreeg toen na veertien minuten een rode kaart, maar hield toch lang stand. In de 69e minuut scoorde PSV pas via Luuk de Jong en dit was ook de enige goal. Het lijkt dus sowieso niet verstandig om bij deze wedstrijd op bijvoorbeeld handicap -1 te wedden.

PSV – Vitesse tip

Het lijkt erop dat dit een topper wordt, waarin de onderlinge verschillen klein zullen zijn. Toch heeft PSV de beste papieren door de betere selectie en het thuisvoordeel. Beide clubs kregen tot nu toe nog weinig goals tegen en scoorde ook nog niet heel erg veel. De tip bij deze wedstrijd is daarom dat PSV wint en dat er minder dan 4.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling van PSV – Vitesse heeft een quote van 1.84.

PSV – Vitesse Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.42
Gelijkspel: 4.00
Winst Vitesse: 6.30