18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – VfL Wolfsburg voorspelling – wedden, quotes en tip 17 juli 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: PSV – VfL Wolfsburg, vriendschappelijk
Aanvang: woensdag 17 juli 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 2.03

PSV – VfL Wolfsburg: beide teams bereiden zich voor op hun competitie. Wie gaat er met de winst vandoor? Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Terugknokken

PSV moest vorig seizoen de titel aan Ajax laten. De Amsterdammers waren sowieso de club die alle lof kreeg met ook de bekerwinst en de plek in de halve finales van de Champions League. PSV draaide echter niet slecht en mag hoopvol naar dit nieuwe seizoen kijken. Hierin wil het zich terugknokken naar de titel en drie voorrondes van de Champions League overleven, waardoor PSV opnieuw aan de groepsfase mag deelnemen. Coach Mark van Bommel gaat deze uitdaging aan met een vernieuwd elftal. Basisspelers Daniel Schwaab, Angeliño en Luuk de Jong lieten Eindhoven achter zich en zij moeten vervangen worden.

Met Robbin Ruiter, Toni Lato, Ibrahim Afellay en Bruma kwamen er al nieuwe spelers, maar ook intern wordt goed rondgekeken. Centraal achterin blijken Derrick Luckassen en Trent Sainsbury opties en voorin zijn de van sc Heerenveen teruggekeerde Sam Lammers en de jeugdigde aanvaller Donyell Malen opties. Zij zullen zich beiden willen laten zien aan Van Bommel. Tip: vorig seizoen was de defensie van PSV de minst gepasseerde. Je kunt wedden op de voorspelling dat PSV de nul houdt, tegen een quote van 3.35.

Standaard

VfL Wolfsburg heeft een standaard hoog te houden na een relatief succesvol seizoen 2018/19. Aan het einde van de Bundesligarit eindigde de club op een zesde plaats, goed voor plaatsing voor de groepsfase van de Europa League. Concurrenten als Eintracht Frankfurt, Werder Bremen en 1899 Hoffenheim delfden op de lange termijn het onderspit. Coach Bruno Labbadia maakte van zijn team een goed geoliede machine, met vooral spits Wout Weghorst die in het oog sprong.

Er vertrokken acht spelers bij Wolfsburg, maar geen van hen was een echte vaste waarde in het afgelopen seizoen. Daarentegen kwamen wel voornamelijk rechtsback Kevin Mbabu en middenvelder Xaver Schlager het team versterken. De Oostenrijkse Oliver Glasner werd ingevlogen om coach Labbadia op te volgen. Tot nu toe speelde Wolfsburg drie oefenwedstrijden, tegen Hansa Rostock, SM Caen (beiden 2-1 winst) en VVV-Venlo (2-2). Je kunt dit als tip gebruiken en wedden dat beide teams scoren. Deze voorspelling heeft een quote van 1.45.

Onderlinge resultaten

In het seizoen 2015/16 stonden deze teams tegenover elkaar in de Champions League. PSV – VfL Wolfsburg eindigde in 2-0 en later wonnen de Duitsers hun thuisduel met exact deze zelfde score.

Teamnieuws

Mark van Bommel zag vorige week de Mexicanen Erick Gutiérrez en Hirving Lozano terugkeren op de training. Gastón Pereiro heeft nog vrij, waar Lars Unnerstall, Trent Sainsbury en Ryan Thomas langzaamaan terugkeren van blessures.

VfL Wolfsburg moet in elk geval doelman Koen Casteels nog missen door een blessure. Verder lijkt het Duitse team vrijwel compleet voor dit treffen.

PSV – VfL Wolfsburg tip

Het is altijd lastig een oefenwedstrijd als PSV – VfL Wolfsburg te voorspellen, omdat het onzeker is in welke samenstelling een team gaat voetballen. Speelt PSV op volle sterkte, dan zijn mannen als Steven Bergwijn en de in vorm zijnde Lammers en Malen spelers die het verschil kunnen maken. Tip: wedden op de voorspelling ‘PSV wint’ met een quote van 2.03.

PSV – VfL Wolfsburg vriendschappelijk wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 2.03
Gelijkspel: 3.55
Winst VfL Wolfsburg: 3.05