Wedstrijd: PSV – FK Haugesund, Europa League wedden
Aanvang: donderdag 15 augustus 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: Bruma scoort en PSV wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.45

Het spel van PSV begint met de wedstrijd overtuigender te worden. Tegen FK Haugesund kan de ploeg van Mark van Bommel zich uitleven. Hieronder volgen de tips en quotes voor PSV – FK Haugesund.

Op de weg terug

In zijn laatste 3 officiële thuisduels lukte het PSV telkens drie keer te scoren. Tegen Heracles (3-1), FC Basel (3-2) en ADO Den Haag werd de nul echter niet gehouden. Tegen Haugesund moet de Eindhovense ploeg wel in staat worden geacht te winnen zonder tegendoelpunt. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.53.

Een meer lucratieve wedmogelijkheid is het voorspellen dat PSV met handicap -2 (quotering van 2.07) gaat winnen van de Noorse ploeg. De Eindhovenaren lijken op de weg terug na een moeizaam begin van het seizoen.

Een punt om in de gaten te houden is dat PSV in 4 van zijn 6 officiële duels in dit prille seizoen op achterstand kwam. FK Haugesund heeft een quotering van 5.55 voor het scoren van het eerste doelpunt van de wedstrijd. De weddenschap ‘FK Haugesund scoort eerst en PSV wint’ heeft een quotering van 9.85.

Bruma is bij de les

PSV klopte afgelopen zondag ADO Den Haag met 3-1, maar de score had veel hoger kunnen uitvallen. Bruma was één van de doelpuntenmakers. De Portugees maakt van meet af aan een goede indruk bij zijn nieuwe werkgever. Zijn fraaie kopgoal tegen Basel werd niet beloond met plaatsing voor de volgende ronde van de Champions League.

Op Bruma zijn verschillende Player Specials van toepassing. Hij heeft een quotering van 2.45 voor ‘Bruma scoort en wint’. De weddenschap ‘Bruma scoort eerste goal en wint’, is gequoteerd op 5.00.

PSV hield deze jaargang vooralsnog alleen de nul in Haugesund. De Noorse ploeg kwam afgelopen weekend niet goed voor de dag tegen laagvlieger Ranheim. Het werd 0-1 voor de bezoekers. Dat de quotering van 2.80 voor beide teams scoren aan de hoge kant is, is daarom niet verwonderlijk.

Verwachte overmacht

Gezien de verwachte overmacht waarmee PSV gaat winnen van Haugesund zijn er een paar weddenschappen die van toepassing zijn op een ruime zege van de Eindhovenaren. Zo is er de wedoptie ‘PSV wint beide helften’, gequoteerd op 1.99.

Daarnaast is er de mogelijkheid te wedden op ‘beide helften meer dan 1.5 doelpunt’. Deze weddenschap is gequoteerd op 3.45. Een vroege treffer van PSV valt niet uit te sluiten. PSV scoort in de eerste 15 minuten heeft een quotering van 3.00.

PSV won op eigen veld van FC Basel en ADO Den Haag. In beide duels vielen er minimaal meer dan 3.5 goals. Voorspellen dat PSV wint en meer dan 3.5 goals scoort heeft een quotering van 2.23.

PSV – FK Haugesund tip

PSV begint, naarmate het seizoen vordert, steeds beter te draaien. FK Haugesund is de minst sterke ploeg die de Eindhovenaren vooralsnog zijn tegengekomen. Bruma scoorde reeds in het tweeluik met Basel en maakte afgelopen zondag een goal tegen ADO. Tip bij het wedden op PSV – FK Haugesund: Bruma scoort en PSV wint, bij Toto gequoteerd op 2.45.

PSV – FK Haugesund Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.12
Gelijkspel: 7.10
Winst FK Haugesund: 20.50