18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – ADO Den Haag voorspelling – wedden, quotes en tip 11 augustus 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: PSV – ADO Den Haag, Eredivisie wedden
Aanvang: zondag 11 augustus 2019, 20.00 uur
Beste wedtip: ADO Den Haag wint met handicap +2
Bookmaker: Toto
Quote: 2.75.

PSV beleefde een beroerde start van het seizoen. ADO Den Haag is wellicht een ideale tegenstander voor de Eindhovenaren aangezien de Residentieclub zelden een punt meeneemt uit het Philips Stadion. Dit zijn de wedtips en quoteringen bij PSV – ADO Den Haag.

Zoet als onzekere factor

Met de krappe uitzege op Haugesund heeft PSV een stevig fundament gelegd voor de play-offs om Europa League-voetbal. Met Apollon Limassol als waarschijnlijke tegenstander in de laatste voorronde is de ploeg van Mark van Bommel het aan zijn stand verplicht het hoofdtoernooi van de EL te bereiken.

PSV loopt echter momenteel niet over van het zelfvertrouwen. Exponent daarvan is Jeroen Zoet. De doelman is niet meer de keeper van weleer die uitblonk in Champions League-duels en op fabelachtige wijze een topspits als Antoine Griezmann van het scoren afhield.

Het gaat te ver om te zeggen dat ieder afstandsschot op het doel van Zoet een goal is, maar de keeper zag tegen Basel en FC Twente een poging van grote afstand in het doel belanden. Wedden op beide teams scoren, gequoteerd op 1.88, tijdens PSV – ADO Den Haag is daarom een optie.

Het fort genaamd Philips Stadion

ADO Den Haag kreeg een forse knauw te verwerken in de ouverture tegen FC Utrecht. ADO leek na 25 minuten op rozen te zitten met een 2-0 voorsprong, maar zag de Domstedelingen uiteindelijk aan het langste eind trekken.

De 2-4 einduitslag sloot naadloos aan op ADO’s laatste Eredivisie-duels van 2018/19, waarin 6 van de laatste 7 wedstrijden minimaal meer dan 3.5 goals telden. Ook de meest recente onderlinge duels tussen PSV en ADO waren doelpuntrijk: in de laatste 3 wedstrijden werden er meer steeds minimaal meer dan 3.5 goals gescoord.

Wedden op meer dan 3.5 goals heeft een quotering van 1.67. PSV verloor in september 2016 voor het laatst een Eredivisie-thuisduel. In de daaropvolgende 45 thuiswedstrijden in de Eredivisie won PSV 40 keer. Voorspellen dat PSV wint en meer dan 3.5 goals is gequoteerd op 1.72.

PSV mist geregeld zijn start

PSV kwam in 2 van zijn 3 laatste thuisduels van 2018/19 op een 0-1 achterstand. Ook in het Johan Cruijff Schaal-duel tegen Ajax, de return in Basel en de eerste competitiewedstrijd scoorde de opponent het eerste doelpunt van de wedstrijd.

ADO Den Haag heeft een quotering van 4.10 voor het scoren van het eerste doelpunt. Tegen Ajax en FC Twente stond PSV binnen een mum van tijd, dat wil zeggen binnen 10 minuten, op achterstand. De weddenschap ‘ADO scoort in de eerste 15 minuten’ is gequoteerd op 10.00.

In het recente verleden won PSV met speels gemak van ADO Den Haag. Met het vertrek van Luuk de Jong ontbeert het PSV aan een echte goalgetter en is het niet waarschijnlijk dat ADO met ruime cijfers wordt verslagen. Een zege met één goal verschil, zoals tegen Haugesund, is een mogelijkheid. In dat geval is het wedden op ADO Den Haag wint met handicap +2, gequoteerd op 2,75, een aantrekkelijke optie. Je krijgt dan uitbetaald in ieder scenario waarin PSV maximaal met 1 goal verschil wint.

PSV – ADO Den Haag tip

PSV oogt kwetsbaar, zowel in verdedigend als aanvallend opzicht. Promovendus FC Twente hield de Eindhovenaren reeds op een gelijkspel. PSV is in eigen huis nog immer favoriet tegen ADO. Een ruime zege ligt, gezien het huidige vormpeil, niet voor de hand. Tip bij het wedden op PSV – ADO Den Haag: ADO wint met handicap +2, bij Toto gequoteerd op 2.75.

PSV – ADO Den Haag Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.15
Gelijkspel: 8.35
Winst ADO Den Haag: 15.75