Logo van online wedden bij bookmakers .nl

Wedtips en Nieuws


Playtech verwerft meerderheidsbelang in Snaitech

16 april 2018 / Tim Giesbers
Wedden Nieuws

Playtech heeft een overeenkomst gesloten om een meerderheidsbelang te verwerven in het Italiaanse wedkantoor Snaitech. De bedoeling is om in de toekomst op de lange termijn Snaitech definitief over te nemen.

Transactie in laatste maanden 2018

Met de overeenkomst is ongeveer 846 miljoen euro gemoeid. Voor dit bedrag heeft Playtech nu 70,6 procent van de aandelen in handen gekregen. Mocht de bookmaker uiteindelijk over willen gaan op definitieve overname, dan zal er een bod gedaan moeten worden op de andere 29,4 procent van de aandelen.

In het derde kwartaal van 2018 hoopt Playtech goedkeuring te krijgen van de aandeelhouders en de officiële instanties. Als dit helemaal goed gaat, is het de bedoeling dat de transactie voltooid wordt in het vierde en laatste kwartaal van dit jaar.

Twee tevreden partijen

Mor Weizer, CEO van Playtech, is blij met de deal. “De aankoop van Snaitech geeft aan dat we onze strategie willen voortzetten om te investeren in diverse merken in gereguleerde en groeiende markten. We kunnen met deze overeenkomst de kwaliteit en diversiteit van onze diensten verbeteren.”

Zijn collega bij Snaitech is Fabio Schiavolin en ook hij is tevreden. “Deze transactie toont aan dat Snaitech een van de leidende en meest bekende merken is in Italië. We kunnen de technologie en ervaring van Playtech combineren met het sterke merk van Snaitech. Hiermee staan we nog sterker in de snel groeiende en dynamische Italiaanse markt.”


Genoemde promoties zijn mogelijk alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Voorwaarden zijn van toepassing. Oudere promoties zijn mogelijk niet geldig meer. Voor details: zie website van de bookmaker. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur. Succes is niet gegarandeerd. Wed aub verantwoord. 18+

* Alle genoemde quoteringen werden aangeboden op het moment van publicatie. Quoteringen kunnen fluctueren. Bezoek de betreffende bookmaker voor de actuele quotes!football line


online-wedden-bookmakers.nl beoordeelt en vergelijkt doorlopend alle grote online bookmakers in Nederland.
Bookmakers | Wedden sites | Sportweddenschappen | Voetball wedden | Live wedden | Online wedden | Online bookmakers
Speel bewust 18+