18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Peru – Brazilië Copa América voorspelling – wedden, quotes en tip 14 augustus 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Peru – Brazilië, Copa América
Aanvang: zaterdag 22 juni 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Brazilië
Bookmaker: Toto
Quote: 1.41

In de Copa América staan Peru en Brazilië tegenover elkaar in groep A. Beide landen staan op een plaats die recht geeft op een plek in de volgende ronde. Echter kan Venezuela nog roet in het eten gooien. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Peru – Brazilië.

Spannende eindfase in groep A

Het is spannend in groep A van het Zuid-Amerikaans kampioenschap. Brazilië, Peru en Venezuela hebben alle drie nog kans op het bereiken van de volgende ronde. Brazilië is koploper met vier punten en Peru volgt met een identiek puntenaantal, maar een slechter doelsaldo. Venezuela staat op plaats drie met twee punten.

Peru won tot nu toe één keer en speelde ook één keer gelijk. Op de eerste speeldag werd het 0-0 tegen Venezuela en op de tweede speeldag werd het 1-3 tegen Bolivia.

Bij winst op Brazilië is Peru verzekerd van de volgende ronde. Het wordt dan groepswinnaar. Bij een gelijkspel kan het nog misgaan. Als Venezuela de laatste wedstrijd tegen Bolivia winnend afsluit dan komt het op vijf punten. Dan gaat het op doelsaldo worden bepaald. Bij een nederlaag van Peru en een overwinning van Venezuela gaat laatstgenoemde naar de volgende ronde.

De bookmakers zien Peru niet als favoriet in het duel met Brazilië. Een quotering van 7.25 is verbonden aan een Peruviaanse overwinning. Verder staat een Braziliaanse overwinning op 1.41 en een gelijkspel op 4.35.

In hetzelfde schuitje

Brazilië zit in hetzelfde schuitje als Peru. Het enige verschil is het betere doelsaldo van Brazilië. Er moet gewoon gewonnen worden, want anders heeft het de volgende ronde bereiken niet meer in eigen hand.

Brazilië begon met een 3-0 overwinning op Bolivia. Hierna speelde het bloedeloos gelijk tegen Venezuela (0-0).

De Brazilianen wonnen de Copa América voor het laatst in 2007. Toen wonnen ze in de finale van Argentinië. Sindsdien wist het land de finale niet meer te bereiken.

Onderlinge resultaten

Peru en Brazilië speelden in het verleden al vaak tegen elkaar. In totaal kruisten deze twee landen de degens 31 keer. De statistieken zijn duidelijk in Braziliaans voordeel. De Brazilianen wonnen namelijk 20 keer en de Peruvianen slechts 4 keer. 7 keer moesten ze genoegen nemen met een puntendeling.

Op 16 november 2016 stonden deze landen voor het laatst tegenover elkaar. In het kader van de kwalificatie voor het WK 2018 werd het 0-2 voor Brazilië. Peru won op 13 juni 2016 in de Copa América voor het laatst. Het werd toen 1-0.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Peru zijn er geen spelers geblesseerd of afwezig.

Ook bij Brazilië kan men met een fitte selectie toewerken naar het treffen met Peru.

Peru – Brazilië tip

Er staat ontzettend veel op het spel voor beide landen. Een nederlaag kan wel eens betekenen dat het toernooi voorbij is. Wie wint, is zeker van een plek in de volgende ronde. Brazilië lijkt de beste papieren te hebben als het gaat om de overwinning. Dat land beschikt over een betere selectie en heeft de onderlinge statistieken in het voordeel. De beste Peru – Brazilië tip is dat Brazilië wint met een quotering van 1.41 bij Toto.

Peru – Brazilië Copa América wedden

Quotes bij Toto

Winst Peru: 7.25
Gelijkspel: 4.35
Winst Brazilië: 1.41