18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PEC Zwolle – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 29 september 2019

Tim Giesbers

Wedstrijd: PEC Zwolle – PSV, Eredivisie
Aanvang: zondag 29 september 2019, 14.30 uur
Beste wedtip: PSV wint en houdt de nul
Bookmaker: Toto
Quote: 2.75

De uitploeg wil de gedeelde koppositie vasthouden; de thuisclub de afstand vergroten tot degradatie. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel PEC Zwolle – PSV.

Wisselvallig

Fans van PEC Zwolle hebben geen flauw idee wat de uitslag gaat worden op het moment waarop ze naar het stadion afreizen. Na drie nederlagen op rij (1-3 tegen Willem II, 3-1 tegen FC Utrecht en 3-0 tegen Vitesse) pakte de Overijsselse club tegen Sparta het eerste punt: 2-2. Deze reeks werd gevolgd door overwinningen op FC Emmen (1-3) en RKC Waalwijk (6-2). Vooral die laatste wedstrijd gaf veel vertrouwen richting de toekomst. Vorige week kreeg PEC opnieuw de deksel op de neus. FC Groningen won met 2-0.

Coach John Stegeman zal nu hopen dat zijn team weer een goed resultaat neer gaat zetten. Aanwinsten als Xavier Mous, Sam Kersten, Kenneth Paal, Sai van Wermeskerken, Thomas Bruns, Iliass Bel Hassani, Mustafa Saymak, Dennis Johnsen en Reza Ghoochannejhad moeten mede de kar gaan trekken. Tip: van de zeven wedstrijden tot nu toe wisten in vijf gevallen beide teams te scoren. Wedden op de voorspelling dat dit tegen PSV ook gebeurt, geeft een quote van 1.62.

Opluchting

PSV haalt al jaren goede resultaten thuis tegen Ajax, maar toch zal menig supporter hebben zitten billenknijpen. De Amsterdammers werden vooraf door veel mensen als sterker bestempeld. Na negentig minuten hielden de twee teams elkaar netjes in evenwicht: 1-1. Hierdoor gaan ze nog steeds samen aan de leiding. PSV verspeelde behalve tegen Ajax alleen punten tegen FC Twente, waartegen het ook 1-1 werd. Ook in Europa startte PSV goed, met een 3-2-zege op Sporting Lissabon.

Het resultaat tegen Ajax zal voor opluchting hebben gezorgd, maar PSV moet nu direct doorschakelen voor de komende wedstrijden. In oktober spelen de Eindhovenaren onder meer tegen Rosenborg BK, FC Utrecht, LASK Linz en AZ. Het vertrouwen is nu groot na negen overwinningen in de laatste elf wedstrijden. In deze duels wist het team van Mark van Bommel zes keer de nul te houden. Dit kun je als tip gebruiken voor je voorspelling. Wedden op ‘PEC scoort niet’ geeft een quote van 2.50.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het onderlinge verleden van de confrontatie PEC Zwolle – PSV, dan moge het duidelijk zijn wie de favoriet is. PSV won namelijk de laatste zes duels met PEC. De doelcijfers zijn met 2-19 ook overtuigend in Eindhovens voordeel.

Teamnieuws

PEC Zwolle moet het stellen zonder Etiënne Reijnen, Thomas Lam, Bram van Polen, Yuta Nakayama, Vito van Crooij en Mike van Duinen. Zij staan allemaal met blessures langs de kant.

Bij tegenstander PSV is reservedoelman Yanick van Osch nog lang uitgeschakeld, waar ook Gastón Pereiro en Sam Lammers niet beschikbaar zijn voor coach Mark van Bommel.

PEC Zwolle – PSV tip

Het is voor iedereen duidelijk dat de bezoekers voor deze PEC Zwolle – PSV de favoriet zijn. Gezien de redelijk lage quotering voor PSV-winst kun je het beste je voorspelling uitbreiden. Tip: wedden op ‘PSV wint en houdt de nul’ met een quote van 2.75 bij Toto.

PEC Zwolle – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst PEC Zwolle: 6.15
Gelijkspel: 4.80
Winst PSV: 1.41