18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Paris Saint-Germain – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip 20 oktober 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Paris Saint-Germain – Manchester United, Champions League
Aanvang: Dinsdag 20 oktober 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Paris Saint-Germain & Over 1.5 doelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.74

De Champions League is terug en dit zorgt gelijk voor mooie affiches. Dinsdag is het bijvoorbeeld tijd voor Paris Saint-Germain – Manchester United. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Vorm te pakken

Paris Saint-Germain startte dit seizoen slecht in de Franse competitie met nederlagen tegen Lens en Marseille. Daarna herpakte de ploeg zich, want de vijf daaropvolgende duels werden allemaal gewonnen. Afgelopen weekend won PSG met 0-4 van Nîmes. Kylian Mbappé lijkt klaar te zijn voor de Champions League, want hij was goed voor twee van de vier doelpunten.

Door deze sterke reeks van de laatste weken, staat PSG nu weer bovenaan in Frankrijk met vijftien punten uit zeven duels. Er zijn alleen wel een aantal teams die nog één wedstrijd minder speelden. Zo kunnen Lille, Lens en Nice nog over de Franse koploper heengaan op de ranglijst.

Zwakke start

Manchester United staat momenteel op de veertiende plek in de Premier League. Het speelde tot nu toe vier wedstrijden, wat zes punten opleverde. United verloor van Crystal Palace en Tottenham, en won van Brighton en Newcastle. Het doelsaldo van de nieuwe ploeg van Donny van de Beek is ook niet om naar huis te schrijven. Manchester United scoorde negen keer en kreeg er al maar liefst twaalf tegen.

In de League Cup gaat het wat beter voor United. In de eerste ronde won het met 0-3 van Luton Town en in de achtste finale was het met 0-3 te sterk voor Brighton. Toch zijn de resultaten nog te wisselvallig. De club uit Manchester gaat daarom ook als duidelijke underdog de wedstrijd van dinsdag in. Een zege van United levert namelijk een quote van 4.80 op en een overwinning van PSG 1.60.

Afwezigen

Aan de kant van Paris Saint-Germain zijn er veel twijfels omtrent de opstelling. Er zijn veel blessures en lichte pijntjes binnen de selectie. Zo zijn Juan Bernat en Thilo Kehrer al een tijdje geblesseerd en zij zullen ook niet in actie komen. In oktober kwamen er nog wat spelers bij in de ziekenboeg. Mauro Icardi, Marco Veratti, Julian Draxler en Marquinhos raakten ook allemaal geblesseerd. Alleen Marquinhos wordt vooralsnog misschien al terugverwacht tegen United.

Manchester United moet alleen vrezen dat de nieuwe aankoop Edinson Cavani nog niet kan spelen. Hij moest door zijn overstap eerst een aantal dagen in quarantaine. Hij zou dinsdag in principe kunnen spelen, maar het is de vraag of hij ook al fit genoeg is.

Appeltje te schillen

In 2019 stonden PSG en Manchester United ook tegenover elkaar in de Champions League, maar toen was het al wat verder in het seizoen. Het ging toen om de achtste finale en in de eerste ontmoeting won de Franse club met 0-2. PSG was dus erg in het voordeel, maar dit was niet genoeg. Manchester United won namelijk met 1-3 in Parijs, waardoor de Engelse club doorstroomde naar de kwartfinale. PSG zal dit keer dus uit zijn op revanche.

Paris Saint-Germain – Manchester United tip

Beide clubs begonnen slecht aan het seizoen, maar PSG heeft zich al herpakt. Dit is niet het geval bij Manchester United. De club uit Parijs is daarom de grote favoriet. Paris Saint-Germain heeft meer blessuregevallen, maar ook meer kwaliteit dan United. De tip voor Paris Saint-Germain – Manchester United is daarom dat PSG wint en dat er meer dan 1.5 doelpunten vallen. Deze voorspelling heeft een quote van 1.74.

Paris Saint-Germain – Manchester United Cahmpions League wedden

Quotes bij Toto
Winst Paris Saint-Germain: 1.60
Gelijkspel: 4.10
Winst Manchester United: 4.80