18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Paris Saint-Germain – Liverpool voorspelling – wedden, quotes en tip 28 november 2018

Tim Giesbers

Wedstrijd: Paris Saint-Germain – Liverpool, Champions League
Aanvang: zondag 28 november 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: winst Paris Saint-Germain
Bookmaker: Toto
Quote: 2.07

Een kraker in de vijfde speelronde van de Champions League: Paris Saint-Germain – Liverpool. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Eenzaam aan de top

Sinds het seizoen 2012/13 is het lijstje kampioenen in Frankrijk redelijk eenzijdig: Paris Saint-Germain, Paris Saint-Germain, Paris Saint-Germain, Paris Saint-Germain, AS Monaco en Paris Saint-Germain. Ook dit seizoen lijkt de Ligue 1 niet aan spanning toe te nemen. De voorsprong van de Parijzenaren is inmiddels na veertien wedstrijden opgelopen tot vijftien punten en in deze wedstrijden (allemaal overwinningen) kreeg PSG pas zeven tegentreffers. In de Champions League moet het nog beter: in vier wedstrijden werd pas één keer gewonnen.

Verlies tegen Liverpool kan uitschakeling in de Champions League betekenen, wanneer tegelijkertijd Napoli van Rode Ster Belgrado wint. Hierdoor zullen Thomas Tuchel en zijn spelers alles op alles zetten om in eigen huis van de Liverpudlians te winnen. Doelpunten maken is zeker een kwaliteit van Paris Saint-Germain, met aanvallers als Neymar, Edinson Cavani en Kylian Mbappé. In 25 officiële wedstrijden werd 83 keer gescoord, gemiddeld 3,32 keer per wedstrijd. Wedden op drie goals of meer kan dus een tip zijn. Deze voorspelling heeft een quote van 2.95.

Dit seizoen oogsten

Jürgen Klopp wordt allang geroemd om zijn kwaliteiten als voetbalcoach. Bij Mainz 05 en Borussia Dortmund liepen de fans met hem weg en in Liverpool is het niet anders. Inmiddels is Klopp al aan zijn vierde seizoen bezig in Engeland. In deze jaren werd Liverpool achtste en daarop tweemaal vierde. Ook werden drie finales bereikt; die van de League Cup, Europa League en Champions League. Achtereenvolgens werd echter verloren van respectievelijk Manchester City, Sevilla en Real Madrid. Zodoende wachten de Liverpoolfans op hun eerste prijs met Klopp als coach.

Dit seizoen zijn de verwachtingen rondom Liverpool groot met de plaats in de Champions Leaguefinale vorig seizoen. De start van The Reds is dan ook niet slecht. In de competitie staan Klopp en zijn mannen na dertien competitiewedstrijden (tien overwinningen en drie gelijke spelen) met twee punten achterstand op Manchester City op de tweede plaats. De Champions League leverde wel al twee nederlagen op, tegen Napoli (1-0) en Rode Ster Belgrado (2-0). Tip: je kunt wedden dat Liverpool ook deze derde uitwedstrijd verliest. De quote voor deze voorspelling is 2.07.

Onderlinge resultaten

Paris Saint-Germain – Liverpool stond eenmaal eerder op het programma in een Europees seizoen. In de Europacup II won Paris Saint-Germain de eerste wedstrijd met 0-3, waarna Liverpool ook uit wist te winnen: 0-2. PSG bekerde dus wel door. Afgelopen september won Liverpool op Anfield door een laat doelpunt van Roberto Firmino.

Teamnieuws

Thomas Tuchel heeft er vertrouwen in dat de twee steraanvallers weer fit zijn. Neymar en Kylian Mbappé waren geblesseerd, maar volgens hun coach zijn ze tijdig weer fit. Voor de teruggekeerde Dani Alves en Layvin Kurzawa komt dit duel waarschijnlijk nog te vroeg, waar Colin Dagba, Stanley N’Soki en Jesé Rodríguez er sowieso niet bij zijn.

Bij Liverpool nog geen Alex Oxlade-Chamberlain, maar het lijkt erop dat Joe Gomez en Sadio Mané wel tijdig hersteld zijn voor de ontmoeting in Parijs. Xherdan Shaqiri krijgt de laatste weken steeds meer speeltijd, maar hij lijkt nu op de bank terecht te komen.

Paris Saint-Germain – Liverpool tip

Paris Saint-Germain – Liverpool is een absolute topwedstrijd in de groepsfase van de Champions League. De thuisploeg heeft de punten dit duel het hardste nodig en gezien de enorme kwaliteit is wedden op PSG niet eens een gekke voorspelling. Tip: Paris Saint-Germain wint met een quote van 2.07 bij Toto.

Paris Saint-Germain – Liverpool Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Paris Saint-Germain: 2.07
Gelijkspel: 3.90
Winst Liverpool: 3.20